Neler Yeni

Kız kardeşim için kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Tanıtmış
Başlıktada belirtmiş olduğum gibi kız kardeşim için kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Kulaklığın kaba durmamasını istiyorum bu yüzden full+full gamer kulaklık olmasına gerek yok. max 2 saat csgo oynasaydınız oda basit eğlence vb bunun için nasıl bir kulaklık alırdınız. Bütçe ortalama 400tl Kardeşimin yaşı 12 o yüzden coolermaster ch321 tarzı kulaklıklar önermesseniz sevinirim.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yaşı küçük ve anladığım kadarıyla ucuz ve çok abartılı olmasın istiyorsun oyun için yeterli olsa yeter 👀 Ü

Polygold pg-6920

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
Drop plus'a göre daha sağlam olduğu için tercih edilebilir fakat drop plus da iyi bir tercih olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de çoğu aygıtta kullanabileceğiniz cihazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Tanıtmış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşı küçük ve anladığım kadarıyla ucuz ve çok abartılı olmasın istiyorsun oyun için yeterli olsa yeter 👀 Ü

Polygold pg-6920
Yani ama 400 tl bandına çıkabilir gamepower medusa tarzı kulaklıklar büyük olduğu için onları tercih etmek istemedim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yani ama 400 TL bandına çıkabilir gamepower medusa tarzı kulaklıklar büyük olduğu için onları tercih etmek istemedim
bence çok para harcamaktansa pahalılarla aynı derecede ucuz kulaklık almak daha iyidir o.O2 tabi daha iyisini uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,767
Üyeler
165,887
Son üye
barissyildizzz383800
Top Bottom