Kız olan bir arkadaşıma ne hediyeyi almalıyım?

Gayet güzel, benimki de severdi böyle şeyleri. Keşke ben de alabilsem şu an :) Sağlık olsun. Verdiniz mi hediyeyi?

Çarşamba günü. Ayrıca kızın sevgilisi var. Keşke sevgilisi olmayan birine çıksaydı çekilişim, en azından belki bir yemeğe çıkarırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Çarşamba günü. Ayrıca kızın sevgilisi var. Keşke sevgilisi olmayan birine çıksaydı çekilişim, en azından belki bir yemeğe çıkarırdım.
Olsun yine de elinizden geleni yapmışsınız işte daha ne arıyor :D

Bizim bir arkadaş grubumuz var. Pandemi sürecinde görüşemediğimiz için yılbaşı çekilişi yapmamıştık. Bugün ise yılbaşı çekilişi yapalım diye tutturdu kızlar. Bana da bir arkadaşım geldi ( kız) sizce bu hediye nasıldır hoşuna gider mi? Başka önerileriniz varsa alabilirim.

Not: 18 yaşından büyüğüz.
Çiçek sepetinden çiçek alabilirsin

Olsun yine de elinizden geleni yapmışsınız işte daha ne arıyor :D

Tutturdular bir yılbaşı çekilişi diye 😂 grubun içinden sadece bir kızın sevgilisi var, o da bana çıktı, şans yok ki bende 😂

• Hahaha
Tutturdular bir yılbaşı çekilişi diye 😂 grubun içinden sadece bir kızın sevgilisi var, o da bana çıktı, şans yok ki bende 😂
Hocam sevgili için sakın o gruptan birine yazmayın. Tecrübeyle sabit. Benim pp'ye dönersiniz valla. Taze yaşandı :D

Hocam sevgili için sakın o gruptan birine yazmayın. Tecrübeyle sabit. Benim pp'ye dönersiniz valla. Taze yaşandı :D

Tavsiyenizi dikkate alacağım hocam sağolun, öyle bir niyetim yok da para boşuna gitmesin diye düşünmüştüm, sonuçta kolyeyi vereceğim kız neden benim aldığım bir şeyi taksın ki sevgilisi varken? 😂

• Hahaha
Tavsiyenizi dikkate alacağım hocam sağolun, öyle bir niyetim yok da para boşuna gitmesin diye düşünmüştüm, sonuçta kolyeyi vereceğim kız neden benim aldığım bir şeyi taksın ki sevgilisi varken? 😂
:D hiç böyle düşünmemiştim bak. 40tlye iskender yerdin :D :D Neyse sağlık olsun :D

:D hiç böyle düşünmemiştim bak. 40tlye iskender yerdin :D :D Neyse sağlık olsun :D

Bizim orada düzgün İskender yapan biri yok da, güzel bir kuşbaşılı pide yerdim valla ne yalan söyleyeyim 😂 aynen sağlık olsun 👍

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,835
Üyeler
192,522
Son üye
ismailardabaran
Geri