Neler Yeni

Kıza kahve teklifi red

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Merhabalar dershanede 3 haftadır hisler beslediğim bir kız var muhabbet etmeye çalışıyorum ama geri dönüş olmuyor işte o anlık sorduğum soruya cevap verip konuyu uzatmiyor neyse 3 gün önce falan istek attim instadan kabul etti oda takip etti st me baktı bende ders programı bahanesiyle mesaj yazdım attı programı teşekkürler rica ederim falan ama ben akrep burcuyum burçlara pek inanmam ama takintliyim ama benim için cevap alamamamak hayır cevabını almak daha iyi çünkü diğer türlü kafamda kuruyorum uyuyamıyorum gerçekten takintliyim neyse bugün 2 saat öğle aramız var işin varmı öğle arası bı kahve içelim dedim bu arada cafe falan değil kantinde bugün başka bir arkadaşıma sözüm var dedi kız galiba arkadaşı öğle arası gerçekten gitti yalan değil yani ama belki daha sonra yarın içeriz yada gibi bir cevap almadığım için beni bunu seni istemiyorum manasında anladım kendimce ve artık alakamı kesicem doğrumu yanlışımi bilmem ama cevap aldım sonuçta eskisi gibi olmasada hala üzgünüm ama cevap aldım sonuçta kafamda takıntı olmayacak kız ortalama öyle ortam kızı falanda değil kardeşiyle dersahneye gidip geliyor öyle ortamci olduğunu sanmıyorum sizce kararım yanlışımi bazen su aklıma geliyor istie attım hemen GT yapıp mesajıma baktı benden hoşlandığını düşünmüyorum ama hoslanilabilecek kategorisine koyduğunu düşünüyorum tipim güzel boyum uzun eğlenceyliyimdir genel kültürüm iyidir ama bunların hiçbirini bilmiyor muhabbetimiz olmadığı için bunları bilmiyor sizce alakamı kesme kararım doğrumu okuyan arkadaşlara teşekkürler

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Soğuk davranıyorsa baştan yeltenmeyecektin. Zorla güzellik olmaz yapıcak bişii yok. Next

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğuk davranıyorsa baştan yeltenmeyecektin. Zorla güzellik olmaz yapıcak bişii yok. Next
Soğuk ama böyle bana değil genel olarak kendine yakstirdigi erkeklere genel olarak soğuk davranıyor on yargı var erkeklere karşı çünkü arkadaşı hariç başka erkeklere muhatap olmuyor aldatılma hikayesi anlatti hocamız erkekler işte falan dedi sessizce duydum muhabbet etmeye yeltenenlerden en samimi bana cevap verdi diyebilirim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kanka şu zamanda dershaneye gidebiliyorsun, bırak karıyı kızı. derslerine odaklan.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kara*

80+ Silver
Soğuk ama böyle bana değil genel olarak kendine yakstirdigi erkeklere genel olarak soğuk davranıyor on yargı var erkeklere karşı çünkü arkadaşı hariç başka erkeklere muhatap olmuyor aldatılma hikayesi anlatti hocamız erkekler işte falan dedi sessizce duydum muhabbet etmeye yeltenenlerden en samimi bana cevap verdi diyebilirim
Abo sen ne yaptın agam aldatılmış ve tecrübe kazandıysa kız her erkeğe öyle bakar içinden okumaya çalışır, ki yapıyordur zaten sen bence çok kasıyorsun biraz daha rahat olmanı öneriyorum. Anlıyorum hemen dönüş vb. alamamak sorun oluyor senin açından hemen pes etme sen devam et hayatına, kahve olur yemek olur ilerleyen vakitlerde tekrar denemeni öneriyorum aynı bahaneyi yaparsa zaten salarsın.

Top Bottom