Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 307
- İsim
- Kemal Can Kaltsak
Merhabalar dershanede 3 haftadır hisler beslediğim bir kız var muhabbet etmeye çalışıyorum ama geri dönüş olmuyor işte o anlık sorduğum soruya cevap verip konuyu uzatmiyor neyse 3 gün önce falan istek attim instadan kabul etti oda takip etti st me baktı bende ders programı bahanesiyle mesaj yazdım attı programı teşekkürler rica ederim falan ama ben akrep burcuyum burçlara pek inanmam ama takintliyim ama benim için cevap alamamamak hayır cevabını almak daha iyi çünkü diğer türlü kafamda kuruyorum uyuyamıyorum gerçekten takintliyim neyse bugün 2 saat öğle aramız var işin varmı öğle arası bı kahve içelim dedim bu arada cafe falan değil kantinde bugün başka bir arkadaşıma sözüm var dedi kız galiba arkadaşı öğle arası gerçekten gitti yalan değil yani ama belki daha sonra yarın içeriz yada gibi bir cevap almadığım için beni bunu seni istemiyorum manasında anladım kendimce ve artık alakamı kesicem doğrumu yanlışımi bilmem ama cevap aldım sonuçta eskisi gibi olmasada hala üzgünüm ama cevap aldım sonuçta kafamda takıntı olmayacak kız ortalama öyle ortam kızı falanda değil kardeşiyle dersahneye gidip geliyor öyle ortamci olduğunu sanmıyorum sizce kararım yanlışımi bazen su aklıma geliyor istie attım hemen GT yapıp mesajıma baktı benden hoşlandığını düşünmüyorum ama hoslanilabilecek kategorisine koyduğunu düşünüyorum tipim güzel boyum uzun eğlenceyliyimdir genel kültürüm iyidir ama bunların hiçbirini bilmiyor muhabbetimiz olmadığı için bunları bilmiyor sizce alakamı kesme kararım doğrumu okuyan arkadaşlara teşekkürler