Neler Yeni

Kızılay'ın deprem'in 3. gününde Ahbap'a çadır satmış

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Screenshot 2023-02-26 at 11-32-28 Murat AĞIREL Twitter'da.png

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Alıntıyı görüntüle
vergilerle alınan çadırları satıyor söyleyeceğim çok şey ama söylersem ban yerim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,700
İsim
Oğuz
Her yere araba kurup, litrelerce kan toplayıp, Özel hastenelere satan, zor bir gün geldiğinde ise kan bahışı için anons yapan bir kurumdan ne beklenir ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haluk Levent'in paylaşımı şu şekilde. Asıl saçma olan da birisi satın almadan Kızılay çadırları veremiyor mu, veya diktiremiyor mu ?
IMG_20230226_121943.jpg

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
ağzına sağlık
bu or****pu cocuklarını idam ettirmek lazım şeriat bazen bu or****pu cocukları için gelmesi lazım diyorum ulan sen yardım kuruluşusun or*****pu cocuğu sen bu devletin yardım kolusun sen yardım edeceksin haluk levent veya oğuzhan uğur değil . Gerçi bu or*****pu cocukları ne zaman bir si****me yaradı ki her bayramlarda yoksul ailelere dağıtılacak diye toplanan paralar, kurban bayramlarında büyük baş küçük baş parası olarak alıp da yoksul ailelere et yardımı yapılacağını belirten ama bu toplanan paraların saraya ,korumalara ,belki o Tozcu milletvekillerinin tozuna gidiyor bu toplanan para sizin şerefinizi si******yim.

2mApoo

80+ Silver
@Gri Caner

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu or****pu cocuklarını idam ettirmek lazım şeriat bazen bu or****pu cocukları için gelmesi lazım diyorum ulan sen yardım kuruluşusun or*****pu cocuğu sen bu devletin yardım kolusun sen yardım edeceksin haluk levent veya oğuzhan uğur değil . Gerçi bu or*****pu cocukları ne zaman bir si****me yaradı ki her bayramlarda yoksul ailelere dağıtılacak diye toplanan paralar, kurban bayramlarında büyük baş küçük baş parası olarak alıp da yoksul ailelere et yardımı yapılacağını belirten ama bu toplanan paraların saraya ,korumalara ,belki o Tozcu milletvekillerinin tozuna gidiyor bu toplanan para sizin şerefinizi si******yim.
Aslan dayım ağzına yüreğine beline sağlık <33

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle
Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney: “Tanesi yaklaşık 140 bin TL fiyatla 76 metrekare büyüklüğünde 5 adet çadırı Kızılay’dan satın aldık.”

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
kızılayda bile böyle şeylerin olması ülkenin ne kadar kötü ve yaşanmaz bi yer olduğunun bir diğer kanıtı.

Kızıl(g)ay olarak yorumladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can

Alıntıyı görüntüle
halkın parasıyla halka çadır satıyorlar ağzımı bozmak istemiyorum ama yapılan adiliktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,063
Üyeler
165,273
Son üye
Taiqrt
Top Bottom