La sus yalancı yalan söyleme üniye geçince kızlarla takılıyoz hatta onlar teklif ediyor+ olarak üniye geldiğimden beri olan kız tanımını da unuttum
40 kişilik sınıfta 4 kız var.La sus yalancı yalan söyleme üniye geçince kızlarla takılıyoz hatta onlar teklif ediyor
ama teklif etmiyorlarLa sus yalancı yalan söyleme üniye geçince kızlarla takılıyoz hatta onlar teklif ediyor
4 kızla takılacan sonra bulursun40 kişilik sınıfta 4 kız var.
EF-Fen edebiyat-Kimya ve Endüstri müh.de varlar ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama teklif etmiyorlar![]()
benm instada 2 hesabm var biri 3k diğeri 2kSad sayfamda paylaşımlarla motive oluyorum, yat kalk kendi başına aileden ayrı vakit geçir, sosyal medyada zaman geçir, Forumlarda vakit geçir, sanal arkadaş harici arkadaşım 3 5. 19 yaş 1 haftalık yarabandı olduğum lise ilişkisi. Canımı sıkıyor. Haftalık date yapanlar nerden buluyor? Sohbete nasıl giriyorsunuz? Lise mezunuyum. 3-5 dostum var. 2 date teklifim reddedildi. Ömrümde date yapmamışım. 2. Konuştuğu kişi olup yarabandı olduğum sanal ilişkiler var. Misal instagram sohbette kızla merhabalarla başlayarak mı date'e çıkıyorsunuz? Öneriniz nedir?
Sınıftan zaten olmaz iyi ünideysen dk bası event , party vs oluyor oralardan bulacagın kızdan hayır gelmez de.40 kişilik sınıfta 4 kız var.
EF-Fen edebiyat-Kimya ve Endüstri müh.de varlar ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama teklif etmiyorlar![]()
Yapıyorum, çift çiğköfte gömüyorum. Çamlıkta çekirdek kola yapsak yeterli. Mekanda 1 2 okey, fazlası cebi kirletiyor. Üni yok. Üni itiraf sayfasından kız ekledim yazıyorum geri dönüş olumsuz. Ark'ın 3'lü date'e takılıp kız bulabilirim. Takılmalık olur. Ciddi ilişki yapamıyorum. Zamanla olabilir bilemiyorum.kızı falan boşver hocam, bir yere gittiğin zaman 2x hesap ödemek yerine 2x'i kendin ye daha iyi
benm instada 2 hesabm var biri 3k diğeri 2k
baya paylasım yapan biriyim gunluk hayatmda da komik seyler oluyo paylasırım hep yazan da baya olunca bulusma işleri de oluyodu ama ne blm pek bulusan biri deilm ekiyom genelde sarmıo ortam falan tiktokcu agamda var gezioz onunla hep ondan tanıyan da oluyodu
ben hic okulumdan biriyle flortlesmedim 1 kez yaptım o da kısaydı 9. sınıf falan işte suan mezuna bıraktım diş hekimliği icin ders calısıyorum 2005liyim
yara bandı oldum yok o beni kullandıg yok öyle böyle falan pek dusunme aga hayat bu işine ne geliyosa sen de onu yap takıl bosver
Bıraktık kardeşim artık sevmiyoruz
Kızlar benimle date'a çıkıyor dostum.
Aasfklşas itiraf mı kanka takılmalık arıyorsun eyvallah orada bulursun ama onlar seni aşar benceYapıyorum, çift çiğköfte gömüyorum. Çamlıkta çekirdek kola yapsak yeterli. Mekanda 1 2 okey, fazlası cebi kirletiyor. Üni yok. Üni itiraf sayfasından kız ekledim yazıyorum geri dönüş olumsuz. Ark'ın 3'lü date'e takılıp kız bulabilirim. Takılmalık olur. Ciddi ilişki yapamıyorum. Zamanla olabilir bilemiyorum.
Aasfklşas itiraf mı kanka takılmalık arıyorsun eyvallah orada bulursun ama onlar seni aşar bence
ibonun önündeki seçenekler xdYapıyorum, çift çiğköfte gömüyorum. Çamlıkta çekirdek kola yapsak yeterli. Mekanda 1 2 okey, fazlası cebi kirletiyor. Üni yok. Üni itiraf sayfasından kız ekledim yazıyorum geri dönüş olumsuz. Ark'ın 3'lü date'e takılıp kız bulabilirim. Takılmalık olur. Ciddi ilişki yapamıyorum. Zamanla olabilir bilemiyorum.
Baştan eleniyor cebi kirleniyor hadi buldu takılmalık yavruyu 2 mekan sonrası uf puf çekmeye başlar. Belki biraz daha F/P kız olursa sesini çıkartmaz ama akşamına ****** çeker oturur yerine kardeşimiz.
ciddi ilişki dışını kabul etmem diyen
ibonun önündeki seçenekler xd