Banka kartı ya da kredi kartı seçip yatıyorsun çok basit ama yatırdığın parayı bir daha çekemezsinMerhaba klas game ye 2 kere bakiye yüklemeye çalıştım ama 2 sinde de olmadı nays dan yüklemeye çalışıyorum kart bilgileri falan istemiyor çok saçma bir sistem bilen yardımcı olabilir mi?
Bakiye yükle deyince bu çıkıyor nays iş bankasına bağlı bir uygulama iş bankasını seçmeliyim değil mi?Banka kartı ya da kredi kartı seçip yatıyorsun çok basit ama yatırdığın parayı bir daha çekemezsin
Farketmez. Kart bilgilerini gireceksin zaten.Bakiye yükle deyince bu çıkıyor nays iş bankasına bağlı bir uygulama iş bankasını seçmeliyim değil mi?
Benden kart bilgilerini istemiyor bakın oto doldurulmuş bir şekilde böyleFarketmez. Kart bilgilerini gireceksin zaten.
Siz havale yapmaya çalışıyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz. Bakiye yükleye tıkladıktan sonra banka kartını seçmeniz gerekiyor. Oradan da PAYTR seçeceksiniz. Daha sonra kart bilgilerinizi gireceksiniz.Benden kart bilgilerini istemiyor bakın oto doldurulmuş bir şekilde böyle
Burada yapman gereken ilk önce orada ki iban bilgisi ve kişi bilgisine para yollaman, sonra yolladığın ücreti site üzerinden bildirmen gerekli. Onlar kontrol ettikten sonra hesabına tanımlıyorlar ücretiBenden kart bilgilerini istemiyor bakın oto doldurulmuş bir şekilde böyle
Mobilde bu çıkmıyordu PC denedim oldu teşekkürlerSiz havale yapmaya çalışıyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz. Bakiye yükleye tıkladıktan sonra banka kartını seçmeniz gerekiyor. Oradan da PAYTR seçeceksiniz. Daha sonra kart bilgilerinizi gireceksiniz.
Burası değil en yukarda başka seçenekler de var havale cart curt yazıyorBakiye yükle deyince bu çıkıyor nays iş bankasına bağlı bir uygulama iş bankasını seçmeliyim değil mi?