amazonu kullanıyordum genelded vergi ithalat ödemeesini ayrı gösterdiği için içim rahat oluyordu ilk defa kullandım yanweni eger deneyimlediyseniz biraz rahatladım teşekkür ederim cevabın içinMerhaba, ben de yeni bir klavye almıştım Akko’dan. Yanwen ile gönderiliyor anladığım kadarıyla. Vergi ödemiyorsun, içiniz rahat olsun o konuda. Hafta sonu olduğu için bekliyor olabilir.
Sıkıntı yok bende akkonun sitesinden klavye aldım gümrükte böyle gözüküyor sorunsuz geçecektir.arkadaşlar selam 11 ocakta akkonun sitesinden klavye aldım ürün şuan gümrükte gözüküyor doğru anladıysam
ödeme yaparken vergi tarzı bir kalem ödeme görmedim fatura mailimde acaba vergisizmi sipariş ettim tam anlamıyorum bu işlerden
Alıntıyı görüntüle
bir sorun çıkarmı gümrükte takılı kalmış olabilirmi
freygasm
vergisiz alamazsınarkaşlar aliexperess den vergisiz birsekilde nasıl alabılır bu sekılde klavye ?
emaillinde fatura yolladılarsa track order tarzı bir link ya da kutu vardır ona tıklayınkargoyu nasıl takıp edıyonz bende aldım herhangı bır gelısme yok
hangı akko lınk atarmısın klavye bakıyorum bendeMerhaba, ben de yeni bir klavye almıştım Akko’dan. Yanwen ile gönderiliyor anladığım kadarıyla. Vergi ödemiyorsun, içiniz rahat olsun o konuda. Hafta sonu olduğu için bekliyor olabilir.
benden suanda sadece tc ıstendı bende tc verıp yunexpressle gondermelerını rıca ettımvergisiz alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
emaillinde fatura yolladılarsa track order tarzı bir link ya da kutu vardır ona tıklayın
hangı sıtedeKlavye hayırlı olsun ben amazondan almıştık kafa kafaya gelmişti fiyatı. Wooting'den de öneririm gümrük vergisi ödememek için ricada bulunduğunuzda kolaylık sağlıyorlar, geçenlerde baya bir indirim vardı sitede.