Neler Yeni

klavye aldım gümrükte gözüküyor sanırsam yardımcı olabilirmisniz

syee

80+
arkadaşlar selam 11 ocakta akkonun sitesinden klavye aldım ürün şuan gümrükte gözüküyor doğru anladıysam
ödeme yaparken vergi tarzı bir kalem ödeme görmedim fatura mailimde acaba vergisizmi sipariş ettim tam anlamıyorum bu işlerden

asas.jpg

bir sorun çıkarmı gümrükte takılı kalmış olabilirmi

freygasm

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Berk Sarı
Merhaba, ben de yeni bir klavye almıştım Akko’dan. Yanwen ile gönderiliyor anladığım kadarıyla. Vergi ödemiyorsun, içiniz rahat olsun o konuda. Hafta sonu olduğu için bekliyor olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: syee

syee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, ben de yeni bir klavye almıştım Akko’dan. Yanwen ile gönderiliyor anladığım kadarıyla. Vergi ödemiyorsun, içiniz rahat olsun o konuda. Hafta sonu olduğu için bekliyor olabilir.
amazonu kullanıyordum genelded vergi ithalat ödemeesini ayrı gösterdiği için içim rahat oluyordu ilk defa kullandım yanweni eger deneyimlediyseniz biraz rahatladım teşekkür ederim cevabın için

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
arkadaşlar selam 11 ocakta akkonun sitesinden klavye aldım ürün şuan gümrükte gözüküyor doğru anladıysam
ödeme yaparken vergi tarzı bir kalem ödeme görmedim fatura mailimde acaba vergisizmi sipariş ettim tam anlamıyorum bu işlerden

Alıntıyı görüntüle
bir sorun çıkarmı gümrükte takılı kalmış olabilirmi

freygasm

Sıkıntı yok bende akkonun sitesinden klavye aldım gümrükte böyle gözüküyor sorunsuz geçecektir.
Ekran görüntüsü 2024-01-21 121130.png

• Beğen
Reaksiyonlar: syee

syee

80+
aaaa.jpg

yeni güncellendiği halded yine 3. ye aynısı yazıyor bbu kadar uzun süre neden kaldı çözemedim

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
arkaşlar aliexperess den vergisiz birsekilde nasıl alabılır bu sekılde klavye ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kargoyu nasıl takıp edıyonz bende aldım herhangı bır gelısme yok

syee

80+

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
hangı akko lınk atarmısın klavye bakıyorum bende

Palo DAYI 👑

80+ Gold
vergisiz alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

emaillinde fatura yolladılarsa track order tarzı bir link ya da kutu vardır ona tıklayın
benden suanda sadece tc ıstendı bende tc verıp yunexpressle gondermelerını rıca ettım

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Klavye hayırlı olsun ben amazondan almıştık kafa kafaya gelmişti fiyatı. Wooting'den de öneririm gümrük vergisi ödememek için ricada bulunduğunuzda kolaylık sağlıyorlar, geçenlerde baya bir indirim vardı sitede.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Klavye hayırlı olsun ben amazondan almıştık kafa kafaya gelmişti fiyatı. Wooting'den de öneririm gümrük vergisi ödememek için ricada bulunduğunuzda kolaylık sağlıyorlar, geçenlerde baya bir indirim vardı sitede.
hangı sıtede
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben epomakerdan alıcam ama soaydımda ç ve ğ harfı var onları c ve g olarak mı yazsam bılemedım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom