Neler Yeni

Klavye fazla harf yazma sıkıntısı

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde şiparış ettiğim klavye dün elime ulaştı. Fakat şöyle bir sıkıntı var,mesela q tuşna tıklıyorum "qd" yazıyor. Aynı şekil d tuşuna basıncada "dq" yazıyor. Bunun gibi i ye basınca ",i" ü ye basınca aynı şekil önüne virgül koyarak yazıyor. O ya basınca "ıo" yazıyor. Diğer tuşlarda sıkıntı yok gibi ama bunlar böyle oluyor? Klavye türü falan da türkcede anlamadım bir şey belki aranızda bilen biri çıkar diye yazıyorum. Eğer sorun çözülmesse iade etmek zorunda kalıcam. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde şiparış ettiğim klavye dün elime ulaştı. Fakat şöyle bir sıkıntı var,mesela q tuşna tıklıyorum "qd" yazıyor. Aynı şekil d tuşuna basıncada "dq" yazıyor. Bunun gibi i ye basınca ",i" ü ye basınca aynı şekil önüne virgül koyarak yazıyor. O ya basınca "ıo" yazıyor. Diğer tuşlarda sıkıntı yok gibi ama bunlar böyle oluyor? Klavye türü falan da türkcede anlamadım bir şey belki aranızda bilen biri çıkar diye yazıyorum. Eğer sorun çözülmesse iade etmek zorunda kalıcam. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Marka - model nedir?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Baktınız mı?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu tarz klavyelerde olabiliyor bu sorun, Çok ucuz ve basit membran klavyeler bunlar.
Tuşa basınca çevredeki tuşları algılayabiliyor, içindeki silikon zemin çevresindekileri de tetikleyebiliyor.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz klavyelerde olabiliyor bu sorun, Çok ucuz ve basit membran klavyeler bunlar.
Tuşa basınca çevredeki tuşları algılayabiliyor, içindeki silikon zemin çevresindekileri de tetikleyebiliyor.
[/QUOTDDDDDDDDD
İade edicem zaten uğraş dur şimdi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne kadara almıştın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,472
Üyeler