Neler Yeni

Klavye için öneriler

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
Bütçe
290
Laptop kulanıcısıyım geceleri bilgisayarda takılan birisiyim ve sessizlik çok önemli benim için oynadığım oyunlar pubg mobile valorant gibi oyunlar ve bu oyunlar için klavye almayı düşünüyorum ilk başta minik klavyelerden alacaktım link bırakıyorum
https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r77-usb-rainbow-backlight-outemu-blue-switch-mekanik-36-tuslu-mini-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000TOMMU?magaza=BİOTECH BİLGİSAYAR
bu klavye tarzı alacaktım fakat blue switch olduğu için almamaya karar verdim.
https://www.trendyol.com/rampage/ra...-35197354?boutiqueId=544866&merchantId=116157
bu klavyeyi forumdaki birkaç arkadaş kullanmış ve beğendiklerini söylediler işime yarayacağını düşünüyorum son olarak bulduğum birkaç klavye daha var onların da linkini bırakıyorum
redragon markasını daha önce hiç duymadım bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
rampage comfort modeli kulaklık ve rampage marka mouse kullanıyorum rampage den çoğu kişi memnun kalmaz ama ben memnunum
Yardımcı olursanız sevinirim

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Rapido Plus klavyesini 2 sene kullandım.
Su döktüm defalarca bozulmadı.
Gazoz döktüm yine bozulmadı.
Kola döktüm temassızlık yapmaya başladı.
Çok sessiz bir klavyedir.
Sessiz istiyorsanız tercih edebilirsiniz Semi Mekanik bir klavye.
Fakat KB-R81 daha iyi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
redragon güzel bir marka klavye anlamında f/p de alınabilir kaliteli klavyeleri var. rampage KB-R81 anlattıklarına göre daha iyi olur senin için red switch ve bilek desteği falanda hoş duruyor. Alınabilir.

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
Laptop kulanıcısıyım geceleri bilgisayarda takılan birisiyim ve sessizlik çok önemli benim için oynadığım oyunlar PUBG mobile valorant gibi oyunlar ve bu oyunlar için klavye almayı düşünüyorum ilk başta minik klavyelerden alacaktım link bırakıyorum
https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r77-usb-rainbow-backlight-outemu-blue-switch-mekanik-36-tuslu-mini-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000TOMMU?magaza=BİOTECH BİLGİSAYAR
https://www.trendyol.com/rampage/ra...-35197354?boutiqueId=544866&merchantId=116157
bu klavyeyi forumdaki birkaç arkadaş kullanmış ve beğendiklerini söylediler işime yarayacağını düşünüyorum son olarak bulduğum birkaç klavye daha var onların da linkini bırakıyorum
redragon markasını daha önce hiç duymadım bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
rampage comfort modeli kulaklık ve rampage marka mouse kullanıyorum rampage den çoğu kişi memnun kalmaz ama ben memnunum
Baya beğeneni var bu klavyenin. Göz atmanızda fayda var hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rapido Plus klavyesini 2 sene kullandım.
Su döktüm defalarca bozulmadı.
Gazoz döktüm yine bozulmadı.
Kola döktüm temassızlık yapmaya başladı.
Çok sessiz bir klavyedir.
Sessiz istiyorsanız tercih edebilirsiniz Semi Mekanik bir klavye.
Fakat KB-R81 daha iyi.
sanırım rapido plus için yine siz yazmıştınız teşekkür ederim kb r81 e bakıyorum şu an fikrinizi belirttiğiniz için sağolun güzel klavye gibi görünüyor

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
xiaomi miiiw alabilirsin 300 tl red switch gayet kaliteli ama sadece beyaz ışıklandırması var

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
redragon güzel bir marka klavye anlamında f/p de alınabilir kaliteli klavyeleri var. rampage KB-R81 anlattıklarına göre daha iyi olur senin için red switch ve bilek desteği falanda hoş duruyor. Alınabilir.
teşekkür ederim incelemelerine bakacaağım şu an

th2077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
th
gamakay mk61 banggood üzerinde ön siparişte 350tl'ye geliyor.fiyat konusında sıkıntı yoksa en iyi tercih olcaktır.sessizlik için red switch alınabilir diye düşünüyorum lakin diğer switchleride deneyenler daha doğru yorum yapabilir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Laptop kulanıcısıyım geceleri bilgisayarda takılan birisiyim ve sessizlik çok önemli benim için oynadığım oyunlar PUBG mobile valorant gibi oyunlar ve bu oyunlar için klavye almayı düşünüyorum ilk başta minik klavyelerden alacaktım link bırakıyorum
Red Switch de olsa ses yapar geceleri. Sessizlik ciddi manada önem arz ediyor ise Rapido ile Redragon arasında seçim yapın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
Red Switch de olsa ses yapar geceleri. Sessizlik ciddi manada önem arz ediyor ise Rapido ile Redragon arasında seçim yapın derim.
ciddi manada önem arz ediyor aynen öyle redragonda model önerin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamakay mk61 banggood üzerinde ön siparişte 350tl'ye geliyor.fiyat konusında sıkıntı yoksa en iyi tercih olcaktır.sessizlik için red switch alınabilir diye düşünüyorum lakin diğer switchleride deneyenler daha doğru yorum yapabilir.
o kadar bütçem yok maalesef cevabın için teşekkür ederim

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA