Bergee 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2,844 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Rakunabii yazmış: youtubede var kullanımı çok kolay yapamazsanız yarın anlatırım Devamı için tıklayın... Yaptım hocam YouTube'a gerek yok azıcık kurcaladım sorunum şimdilik çözüldü teşekkürler
Rakunabii yazmış: youtubede var kullanımı çok kolay yapamazsanız yarın anlatırım Devamı için tıklayın... Yaptım hocam YouTube'a gerek yok azıcık kurcaladım sorunum şimdilik çözüldü teşekkürler
Ö Ömer19 80+ Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Ömer 8 Kasım 2022 #15 Bergee yazmış: Yaptım hocam YouTube'a gerek yok azıcık kurcaladım sorunum şimdilik çözüldü teşekkürler Devamı için tıklayın... Sorunu nasıl cozdunuz
Bergee yazmış: Yaptım hocam YouTube'a gerek yok azıcık kurcaladım sorunum şimdilik çözüldü teşekkürler Devamı için tıklayın... Sorunu nasıl cozdunuz
Bergee 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2,844 8 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Ömer19 yazmış: Sorunu nasıl cozdunuz Devamı için tıklayın... Sharpkeys ile hocam