Genlikle aim tarzı oyunlar oynuyorum, şuan elimde 150gr lık mouse var(makrolu mouse), pad uyduruk bi pad, aldığımda biraz alışmam gerekecekHepsi güzel seçimler bence al hayırlı olsun. Hybrid speed'e kendi oynama tarzına göre karar vermen lazım ben de çözemedim tam
hybrid al benceGenlikle aim tarzı oyunlar oynuyorum, şuan elimde 150gr lık mouse var(makrolu mouse), pad uyduruk bi pad, aldığımda biraz alışmam gerekecek
çok wraith yaİlk defa klavye, mouse ve mousepad alacağım almışken adam gibi bişey olsun 4-5 yıl götürücek bişey olsun diye düşündüm şuan eşyalara kara verdim ama sizde sormak istedim sizce iyi mi?? Bıde Hybrid mi yoksa speed mi pad iyi.
Alıntıyı görüntüle
Ben o klavye çok iyi diye biliyorum hep olumlu yorumlar gördüm. V2 serisi önsiparişte zaten ama ilk serisi de gayet başarılı olduğuna göre bence alınır. YT incelemeleri vardır kesin bakabilirsinhybrid karar verdim, bazı kişiler klavyeyi önermemiş başka forumlarda siz ne düşünüyosunuz? iyi midir?
ben de bakmıştım o klavyeye de stoğu bitmişti daha ön siparişte stok bitmesiBen o klavye çok iyi diye biliyorum hep olumlu yorumlar gördüm. V2 serisi önsiparişte zaten ama ilk serisi de gayet başarılı olduğuna göre bence alınır. YT incelemeleri vardır kesin bakabilirsin
Tamamadır hocam teşekkürlerBen o klavye çok iyi diye biliyorum hep olumlu yorumlar gördüm. V2 serisi önsiparişte zaten ama ilk serisi de gayet başarılı olduğuna göre bence alınır. YT incelemeleri vardır kesin bakabilirsin
1 ay önce yoktu tekrar stoğa getirmişler galibaben de bakmıştım o klavyeye de stoğu bitmişti daha ön siparişte stok bitmesi![]()
gg de iyzico kampanyası devam ediyorsa 2900dan daha ucuza alabilirsin o mouseyi kargo ücreti de çıkmamasi lazimkendi sitesinden alyorum, mouse dışarıdada aynı fiyat, mouse pad da o civarı, ekstra kargo ücreti çıkmasın diye