Klavye, mouse, mouse pad alacağım bunlar iyi mi?

Lynxen

80+
Reaksiyon skoru
13
İlk defa klavye, mouse ve mousepad alacağım almışken adam gibi bişey olsun 4-5 yıl götürücek bişey olsun diye düşündüm şuan eşyalara kara verdim ama sizde sormak istedim sizce iyi mi?? Bıde Hybrid mi yoksa speed mi pad iyi.
1759158475141.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hepsi güzel seçimler bence al hayırlı olsun. Hybrid speed'e kendi oynama tarzına göre karar vermen lazım ben de çözemedim tam

• Beğen
Hepsi güzel seçimler bence al hayırlı olsun. Hybrid speed'e kendi oynama tarzına göre karar vermen lazım ben de çözemedim tam
Genlikle aim tarzı oyunlar oynuyorum, şuan elimde 150gr lık mouse var(makrolu mouse), pad uyduruk bi pad, aldığımda biraz alışmam gerekecek

hybrid karar verdim, bazı kişiler klavyeyi önermemiş başka forumlarda siz ne düşünüyosunuz? iyi midir?
Ben o klavye çok iyi diye biliyorum hep olumlu yorumlar gördüm. V2 serisi önsiparişte zaten ama ilk serisi de gayet başarılı olduğuna göre bence alınır. YT incelemeleri vardır kesin bakabilirsin

• Beğen
Ben o klavye çok iyi diye biliyorum hep olumlu yorumlar gördüm. V2 serisi önsiparişte zaten ama ilk serisi de gayet başarılı olduğuna göre bence alınır. YT incelemeleri vardır kesin bakabilirsin
ben de bakmıştım o klavyeye de stoğu bitmişti daha ön siparişte stok bitmesi :peepo1:

Tamamadır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de bakmıştım o klavyeye de stoğu bitmişti daha ön siparişte stok bitmesi :peepo1:
1 ay önce yoktu tekrar stoğa getirmişler galiba

• Beğen
kendi sitesinden alyorum, mouse dışarıdada aynı fiyat, mouse pad da o civarı, ekstra kargo ücreti çıkmasın diye
gg de iyzico kampanyası devam ediyorsa 2900dan daha ucuza alabilirsin o mouseyi kargo ücreti de çıkmamasi lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri