Neler Yeni

Klavye mouse önerisi

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
Bütçe
5000
Yaklaşık 5 k bütçe var dostlar klavyem apex 3 membran olması biraz canımı sıktı (blue switch dandik klavye var çok sesli 😭) mouse olarak rival 3 (2 kez camdan aşağıya düştü (fırlatıldı) çift tıklama sorunu için sinirlendim) klavye olarak red switch düşünüyorum sessizlik açısından mouse de aslında aklımda 2.el superlight alma planı vardı 2 vardı nssıl bir mouse alınır mı superlight 2 alırsam klavyeyi başka bir zaman alacağım

Loki_0

80+ Bronze
Mouse scyrox u duymadım uygun skatez de bulamadım superlight 2 ye cam modlayabiliyorduk ama bu mouse bayağı uygun fiyatlı hala superlight 2 (2.el) yada bu mouse arasında kaldım bu mousenin tek eksisi skatez
Hocam istiyorsan biraz forumlara bak, anlarsın. İyi mouse fiyatına göre scyrox . Yt ye de bak istersen, baya bir video vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse scyrox u duymadım uygun skatez de bulamadım superlight 2 ye cam modlayabiliyorduk ama bu mouse bayağı uygun fiyatlı hala superlight 2 (2.el) yada bu mouse arasında kaldım bu mousenin tek eksisi skatez
Skatezin kötü olduğunu ben de görmüştüm ama 200-400 arası esptiger yada obsidyen dot skatezler bulunuyor. Onlardan alabilirsin diye düşündüm ama cam skatez alacaksan scyroxa uygun var mıdır bilmiyorum.

Top Bottom