Klavye - mouse sorunu

xkadirx39

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Sorun elimde olan flash diskin yazma koruma hatası vermesinden sonra başladı. Bu sorunu çözeyim derken USB portları çalışmaz hale geldi. Windows başlatıyor dedikten sonra klavye - mouse gücü kesiliyor açıldıktan sonra herhangi bir şekilde etkileşime geçmiyor. Güvenli moda girebiliyorum ama sürücüler yüklendikten sonra aynı şekilde mouse ve klavye güç kesiliyor çalışmıyor.

Şu an tek çözüm format gözüküyor fakat format atmak istemiyorum.

Not: Elimde başka bir kasa daha var ona harddisk ki bağlayıp düzeltebilir miyim? Olursa ne gibi yol izlemeliyim.
Not 2: En son SFC scannow işlemini yapıp PC'yi resetledim ve bu sorun ortaya çıktı fakat ondan olmadı sanırım flash diski formatlamak için yüklediğim programlar bozduğunu düşünüyorum.
yokmu çözüm sunabilecek

Merhaba. Sorun elimde olan flash diskin yazma koruma hatası vermesinden sonra başladı. Bu sorunu çözeyim derken USB portları çalışmaz hale geldi. Windows başlatıyor dedikten sonra klavye - mouse gücü kesiliyor açıldıktan sonra herhangi bir şekilde etkileşime geçmiyor. Güvenli moda girebiliyorum ama sürücüler yüklendikten sonra aynı şekilde mouse ve klavye güç kesiliyor çalışmıyor.

Şu an tek çözüm format gözüküyor fakat format atmak istemiyorum.

Not: Elimde başka bir kasa daha var ona harddisk ki bağlayıp düzeltebilir miyim? Olursa ne gibi yol izlemeliyim.
Not 2: En son SFC scannow işlemini yapıp PC'yi resetledim ve bu sorun ortaya çıktı fakat ondan olmadı sanırım flash diski formatlamak için yüklediğim programlar bozduğunu düşünüyorum.
yokmu çözüm sunabilecek
Hdd yi başka kasaya bağla verilerini kurtar sonra format at.
Biosa girerken çalışıyordur klavyen orda bak aktifmi değilmi aktifse format at.
Sürücü den dolayı yapmıştır.

Yada elinde PS2 klavye + mouse varsa bağla pc ye onların driverle işi yok çalışır güncellersin usb driverlerini.
(Bende yaşamıştım bu sorunu)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri