saber500 TL bütçe ile sıfır 2. el klavye almak istiyorum tkl olursa mükemmel olur ancak o fiyatlarda tkl yok o yüzden tüm önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden
Gamepower pek iyi anılarım yok
+1Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
500 TL bütçe ile sıfır 2. el klavye almak istiyorum tkl olursa mükemmel olur ancak o fiyatlarda tkl yok o yüzden tüm önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden
valla doğrudur aga bişey diyemem, ben saber kullanıcısıyımMouse aldım başıma gelmeyen kalmadı aga
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
gamepower kötü bir markamı, bilmediğim için soruyorumGöresel olarak güzel klavye fakat uzun kullanımda çınlama yapıyor ve marka Gamepower :/
Kronik sorunları olan bir marka maalesef, tamamen şans işi. Bende Ogre RGB serisi var arkadaş ara sıra A ve D tuşlarına basmak istemiyor,anlaşıyoruz bir şekilde bir sıkıntım yok şuan Ama olucağına eminim,elimden çıkarsam yeter benim icingamepower kötü bir markamı, bilmediğim için soruyorum