A Asklepios 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 516 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Bedri Taha CAN 1 Eylül 2023 #1 2k bandında bi klavye arıyorum şu an aklımda XPG Summoner Red Switch var ama şu klavyede çok hoşuma gitti başka önerileriniz var mı?
2k bandında bi klavye arıyorum şu an aklımda XPG Summoner Red Switch var ama şu klavyede çok hoşuma gitti başka önerileriniz var mı?
ÇağdaşKsK 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1,124 Dahası Reaksiyon skoru 443 İsim Çağdaş Alkan 1 Eylül 2023 #2 ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr 500₺ çıkma imkanın olursa çok güzel klavye kendim kullandım
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr 500₺ çıkma imkanın olursa çok güzel klavye kendim kullandım