Kratos2008
80+ Silver
Dahası
beyler 2k ya max ne önerirsiniz linkle beraber atıp neden olduğunu açıklarsanız cok sevinirim mekanik sesli olması önemli benim icin
Saklı bir klavye var yakında forumun tamda ortasındaabeyler 2k ya max ne önerirsiniz linkle beraber atıp neden olduğunu açıklarsanız cok sevinirim mekanik sesli olması önemli benim icin
aula 3k usta biliyomda bu attığın cokmu buyuk boyutu nasıl bide dikdörtgen şekilde olması koselerı can sıkıyomu sesi cokmuhocam aula yı biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok onun dışında
bunu önerebilirim eğer marka takıntınız ve space tuşundan yay sesi gelmesi sizi rahatsız etmiyorsa çok güzel klavye ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum sağlam kaliteli klavye sesi de hoş![]()
Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
herkesin ortak problemi 2k ya kadar klavye önerisi. kime sorsan aula der şuanda herkeste var, herkes kendi kullandığını över tabi memnunsa. neyse 2k ya kadar klavye önerisi var mıdırbeyler 2k ya max ne önerirsiniz linkle beraber atıp neden olduğunu açıklarsanız cok sevinirim mekanik sesli olması önemli benim icin
ikinci el 1500 bakılabilir aula içinaula 3k usta biliyomda bu attığın cokmu buyuk boyutu nasıl bide dikdörtgen şekilde olması koselerı can sıkıyomu sesi cokmu
hocam 2.el düşünmüyorumikinci el 1500 bakılabilir aula için
büyük klavye hocam ama köşeleri rahatsız etmiyor beni sesi çok çıkıyor red switch olmasına rağmen benimki ve bence red switch demelerine rağmen blue switch resmen
varmı linkrk 65 olabılır
çok reklam veriyor gamepower bu yüzden herkes övüyor ama çok fazla kullanıcı deneyimi de yok biraz kumar sayılabilir emin olamadım benim de aklımda
sinerj de lınk atılmıyorhocam 2.el düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
v
varmı link