Neler Yeni

Klavye önerisi için Yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
asena
Merhaba, ben sevgilim için hediye almak istiyorum ama çok iyi anlamadığım için sevmediği bir şey almak istemiyorum. gaming klavye olması gerekiyor. Mekanik klavye ve numpad tuşları da olmalı tam klavye seviyor. önerileriniz olursa çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
asena
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...s-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ İyzico ile 2720 ye geliyor tam kız arkadaşa almalık tatlı ve kaliteli bir klavye.
güldürdün :D erkek arkadaşı için istedeği belliydi yani :p
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
asena
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güldürdün :D erkek arkadaşı için istedeği belliydi yani :p
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi çok hoş duruyor, 3'ü arasında hangisini tercih ederdin.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Mavi çok hoş duruyor, 3'ü arasında hangisini tercih ederdin.
evet biraz pahalı ama hoş duruyor. bütçe konusunda zorlanmayacaksanız neden olmasın .
ama full klavye değilde %75 öneririm. sevgiliniz sadece oyun oynuyorsa numpade ihtiyacı olmaz. (opsiyonel :D )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
asena
evet biraz pahalı ama hoş duruyor. bütçe konusunda zorlanmayacaksanız neden olmasın .
ama full klavye değilde %75 öneririm. sevgiliniz sadece oyun oynuyorsa numpade ihtiyacı olmaz. (opsiyonel :D )
ağzını yoklamıştım ben alıştım bir kere numpad iyi oluyor alırsam öyle alırım diyordu bende öyle bakıyorum mecbur :D bilindik markalara baktım hep ama nasıldır kullananlar memnunmu bilemedim razer, asus, msi, steelseries vb ama kafam çok karıştı

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
ağzını yoklamıştım ben alıştım bir kere numpad iyi oluyor alırsam öyle alırım diyordu bende öyle bakıyorum mecbur :D bilindik markalara baktım hep ama nasıldır kullananlar memnunmu bilemedim razer, asus, msi, steelseries vb ama kafam çok karıştı
Onlar yerel firmalar sayılır. Popüler.
Onerdiklerim anca forum sitelerinde bilinir .

Gurkanpiro

80+ Platinum
erkek arkadasın nasıl bişey istiyor hardcore fps oyuncusumu yoksa gundelık baska oyunlarda oynarmı

Top Bottom