Klavye önerisi için Yardımcı olabilir misiniz?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, ben sevgilim için hediye almak istiyorum ama çok iyi anlamadığım için sevmediği bir şey almak istemiyorum. gaming klavye olması gerekiyor. Mekanik klavye ve numpad tuşları da olmalı tam klavye seviyor. önerileriniz olursa çok mutlu olurum.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...s-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ İyzico ile 2720 ye geliyor tam kız arkadaşa almalık tatlı ve kaliteli bir klavye.
güldürdün :D erkek arkadaşı için istedeği belliydi yani :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güldürdün :D erkek arkadaşı için istedeği belliydi yani :p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi çok hoş duruyor, 3'ü arasında hangisini tercih ederdin.

Mavi olan baya güzelmiş.

evet biraz pahalı ama hoş duruyor. bütçe konusunda zorlanmayacaksanız neden olmasın .
ama full klavye değilde %75 öneririm. sevgiliniz sadece oyun oynuyorsa numpade ihtiyacı olmaz. (opsiyonel :D )
ağzını yoklamıştım ben alıştım bir kere numpad iyi oluyor alırsam öyle alırım diyordu bende öyle bakıyorum mecbur :D bilindik markalara baktım hep ama nasıldır kullananlar memnunmu bilemedim razer, asus, msi, steelseries vb ama kafam çok karıştı

ağzını yoklamıştım ben alıştım bir kere numpad iyi oluyor alırsam öyle alırım diyordu bende öyle bakıyorum mecbur :D bilindik markalara baktım hep ama nasıldır kullananlar memnunmu bilemedim razer, asus, msi, steelseries vb ama kafam çok karıştı
Onlar yerel firmalar sayılır. Popüler.
Onerdiklerim anca forum sitelerinde bilinir .

erkek arkadasın nasıl bişey istiyor hardcore fps oyuncusumu yoksa gundelık baska oyunlarda oynarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri