İngilizce Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba klavye arıyorum ve olmazsa olmaz beklentilerim
İngilizce Q olmalı
%100 boyut ve numpad olmalı
Sessiz olmalı, blue switch vs gibi mekanik klavyeler çok fazla baş ağrıtıyor
Tuş aralıkları ve boyutları normal olmalı, küçük enter veya küçük ok tuşları vs istemiyorum
Rgb aydınlatma çok önemli değil, arka planda tatlı bir ışık vermesi yeterli
Mekanik olmasına gerek yok ancak mekanik olacaksa sessiz olmalı, bazı switchler az ses çıkarsa da rahatsız edici tiz bir sesi oluyor onu da istemiyorum

Logitecg MX Keys gibi ama gaming bir klavye istiyorum, kablosuz olmasına gerek yok. Bütçe ise kafamda net bir şekilde oturmadı, isteklerimi karşılayacak en ucuz klavyeyi arıyorum.

Arkadaşlar merhaba klavye arıyorum ve olmazsa olmaz beklentilerim
İngilizce Q olmalı
%100 boyut ve numpad olmalı
Sessiz olmalı, blue switch vs gibi mekanik klavyeler çok fazla baş ağrıtıyor
Tuş aralıkları ve boyutları normal olmalı, küçük enter veya küçük ok tuşları vs istemiyorum
Rgb aydınlatma çok önemli değil, arka planda tatlı bir ışık vermesi yeterli
Mekanik olmasına gerek yok ancak mekanik olacaksa sessiz olmalı, bazı switchler az ses çıkarsa da rahatsız edici tiz bir sesi oluyor onu da istemiyorum

Logitecg MX Keys gibi ama gaming bir klavye istiyorum, kablosuz olmasına gerek yok. Bütçe ise kafamda net bir şekilde oturmadı, isteklerimi karşılayacak en ucuz klavyeyi arıyorum.
https://gank.com.tr/machenike-k600-b100-lite-kablolu-red-switch-rgb-eng-q-siyah-gaming-klavye şuan indirimde

Membran da olur mekanik takınıtm yok, sadece gecikme olmasın ve uzun ömürlü olsun diye gaming istiyorum
Biraz araştırdımda hocam enter tuşu büyük olan yok gibi nerdeyse
https://mecmonkey.com/products/product bu iki klavye sana uygun olanlar enter tuşu cok önemli değilse cunku bilinen ürünler ikisi arasında tercih yap bence yada araştıra biraz daha ben denk gelmedim o şekil çünkü bildiklerim bunlar biri 1750 biri 2500

Geri