Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ARciBiĞ mi ?razer cyona lite,ben de kullanıyorum aşırı premium hissiyatı var ve tabii ki ARcİbİ
ARciBiĞ mi ?razer cyona lite,ben de kullanıyorum aşırı premium hissiyatı var ve tabii ki ARcİbİ
Ya kardeşim anlamanda bir sorun falan mı var? Allah'ım ya kafayı yiyeceğim.burda öyle bir şey yazmıyor
terbiyeni takın kaliteli demedim ya Allahım delimidir nedir yaYa kardeşim anlamanda bir sorun falan mı var? Allah'ım ya kafayı yiyeceğim.
@epica59 biraz kalın kafalı olduğu için laf anlatmaya çalışıyorum@Berat Gazi @epica59 bi kavga etmeyin la alooğğ
Kaliteli dedin mi diyorum kardeşim? Şu cümleyi adam gibi okur musun? @Berat GaziRampage kaliteli dedin demedim? Nerenden okuyorsun?
Yarım saattir Rampage kaliteli dedin demedim diyorum hâlâ Rampage kaliteli demedim diyorsun. Delir'icem.@epica59 biraz kalın kafalı olduğu için laf anlatmaya çalışıyorum
yahu demedim ben delireceğimKaliteli dedin mi diyorum kardeşim? Şu cümleyi adam gibi okur musun? @Berat Gazi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan yarım saattir Rampage kaliteli dedin demedim diyorum hâlâ Rampage kaliteli demedim diyorsun. Delir'icem.
Kardeşim adam gibi okur musun lütfen? Rampage kaliteli demedin diyorum zaten. Allah'ım ya.yahu demedim ben delireceğim
Tamam Allah aşkına ben senden özürdilerim sende benden özürdile bırakalım birbirimizi yoksa bitmeyecek bu tartışmaKardeşim adam gibi okur musun lütfen? Rampage kaliteli demedin diyorum zaten. Allah'ım ya.
İyi günler.Tamam Allah aşkına ben senden özürdilerim sende benden özürdile bırakalım birbirimizi yoksa bitmeyecek bu tartışma
Tamam Allah aşkına ben senden özürdilerim sende benden özürdile bırakalım birbirimizi yoksa bitmeyecek bu tartışma
Sonunda.İyi günler.
Neyini beğenemedin tabii ki ArCiBiğ Oşık mışok varARciBiĞ mi ?![]()