bu attığın çok güzelmiş yabunun gibi istiyorum arkadaşlar
@MekanikKlavyelerÇokMüQEn uygun bunu buldum, zaten en mantıklı yol Aliexpress olacaktır. (Uygun fiyatlı denildiği için)
böyle klavyeler de çok pahalı bence en iyisi normal bir klavye almak 250- 300 tl arası önerebileceğin bir klavye varmı acabaBence tam istediğin şey bu. Keycapler beyaz ama case geçirgen. RBG istiyorsan zaten en iyi alabileceğin şey bu. Senin attığını pek beğenmedim. Hotswappale olsada sadece outemu uyuyor ve bu direk klavyeyi gözümde çok kötü yapıyor. Benim attığım %65 ama. %60 istiyorsan Kemove 61 yada Anne Pro 2 alabilirsin.GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...tr.banggood.com
Hocam bana da bir maks 300 TL mekanik klavye önerir misiniz.Bence tam istediğin şey bu. Keycapler beyaz ama case geçirgen. RBG istiyorsan zaten en iyi alabileceğin şey bu. Senin attığını pek beğenmedim. Hotswappale olsada sadece outemu uyuyor ve bu direk klavyeyi gözümde çok kötü yapıyor. Benim attığım %65 ama. %60 istiyorsan Kemove 61 yada Anne Pro 2 alabilirsin.GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...tr.banggood.com
Yok. Git Gamepower gibi bir markanın klavyesini al en azından senin attığından daha iyidir . Yani Outemu'lu alacaksan zaten yurt dışına bakmak gereksiz. Türkiye'de bolca var.böyle klavyeler de çok pahalı bence en iyisi normal bir klavye almak 250- 300 TL arası önerebileceğin bir klavye varmı acaba
Sende git öyle yap. GP Warlock güzel diyen insanlar duymuştum. 220 lira bir de.Hocam bana da bir maks 300 TL mekanik klavye önerir misiniz.
GamePower Katana kullanıyorum memnunum.Hocam bana da bir maks 300 TL mekanik klavye önerir misiniz.
saber rgbböyle klavyeler de çok pahalı bence en iyisi normal bir klavye almak 250- 300 TL arası önerebileceğin bir klavye varmı acaba
Gamepowerdan saber ,katana ,calypso; James Donkey ,rampage bir sürü klavye var.böyle klavyeler de çok pahalı bence en iyisi normal bir klavye almak 250- 300 TL arası önerebileceğin bir klavye varmı acaba