Klavye önerisi lazım

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1800
Oyun amaçlı ise mekanik klavye almak daha mantıklı membran yerine. Switch kalitesi, yapı(malzeme) kalitesi. switch sesi bir sürü dikkat edilecek husus var. Kullanım amacı ve istekler doğrultusunda önerilerde bulunabilirim.

Klavyeler konusunda çok bir bilgim yok lakin gördüğüm kadarıyla 0.8 ms olup bu fiyata daha uygun bir klavye görmedim klavyede nelere dikkat etmek gerekir bu klavye sizce nasıl yardımcı olursanız
bu klavye mebran ne için kullanacaksınız ona göre öneri yapayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/GK-GAMAKA...1697057629&sprefix=gamaka,aps,177&sr=8-2&th=1 şahane bi klavye ama num tuşları yok

Genellikle oyun ve ders için kullanılacak aynı zamanda klavyeyi dizüstü PC ye de bağlayacağım o yüzden mebran önceliğim ama mekanikte önerisi yapabilirsiniz

bu klavye mebran ne için kullanacaksınız ona göre öneri yapayım

https://www.amazon.com.tr/GK-GAMAKAY-Uygun-60-75-80-100-Klavyesi-Programcı/dp/B0BNJBST2Y/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=WLIV0H9WFFT8&keywords=gamakay&qid=1697057629&sprefix=gamaka,aps,177&sr=8-2&th=1 şahane bi klavye ama num tuşları yok
Num tuşlarının olmaması benim için dezavantaj RGB ve num tuşlarının olması önceliğim

Oyun amaçlı ise mekanik klavye almak daha mantıklı membran yerine. Switch kalitesi, yapı(malzeme) kalitesi. switch sesi bir sürü dikkat edilecek husus var. Kullanım amacı ve istekler doğrultusunda önerilerde bulunabilirim.
Hem oyun hem de ders in diyelim çünkü hem masaüstünde kullanacağım hemde dizüstüne bağlayıp kullanacağım mekanik olması iyi ama mebran olması bi tık daha avantajlı olur benim için

Genellikle oyun ve ders için kullanılacak aynı zamanda klavyeyi dizüstü PC ye de bağlayacağım o yüzden mebran önceliğim ama mekanikte önerisi yapabilirsiniz

Num tuşlarının olmaması benim için dezavantaj RGB ve num tuşlarının olması önceliğim

Hem oyun hem de ders in diyelim çünkü hem masaüstünde kullanacağım hemde dizüstüne bağlayıp kullanacağım mekanik olması iyi ama mebran olması bi tık daha avantajlı olur benim için
XPG Summoner Red ya da Silver Switch bakabilirsin 1800 ₺ civarıydı en son, membran istemendeki temel sebep nedir?

Bu fiyata bunu tavsiye etmem. Mekanik var. HP Omen Encoder klavyeyi alabilirsin.

Ya da XPG Summoner var. 1750 TL

Mesela ben mekanik klavyenin sesini sevmiyorum rahatsız edici bu membran gibi sesler olan switchler oluyor mu takilabiliyor mu ileride bende alacamda

Membran olması avantaj olmaz. Bütçen biraz daha artarsa bunu al geç. Gateron kırmızı switchler oldukça sessizdir.

Mesela ben mekanik klavyenin sesini sevmiyorum rahatsız edici bu membran gibi sesler olan switchler oluyor mu takilabiliyor mu ileride bende alacamda

Eğer ki karar mekanizmasında etkili olan sadece switchlerin sesiyse; bu ve bunun gibi test videolarını izleyin ve tavsiyemdir mutlaka kulaklık ile switch seslerini dinleyip öyle karar verin derim.

Eğer ki karar mekanizmasında etkili olan sadece switchlerin sesiyse; bu ve bunun gibi test videolarını izleyin ve tavsiyemdir mutlaka kulaklık ile switch seslerini dinleyip öyle karar verin derim.
Hocam burda kahverengi sarı yeşil siyah ve beyazda var onların farkı ne benim bildiğim kırımızı oyun mavi yazı yazmak için vs. Ama kalanları bilmiyorum

Geri