furkanscarov
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
genelde CS2 ve lol oynuyorum laptoptan masaüstüne geçicem hangi klavyeyi önerirsiniz klavye gerçekten fark edecek bir ekipman diyorsanız bütçe 2kyı bulablilir
Eklemeyi unutmuşum ancak bu fiyatlara bu kalibrede kablosuz klavye alınabilir mi?Ben de Everest Parley Blue Switch var alırsan, almazsan salı günü Havit'in Happy Hour indirimlerinde KB884L ve KB900L 1100 liraya kadar geriliyor. Başka da önermem
ikinci elde aula f75 düşürebilirsiniz.Eklemeyi unutmuşum ancak bu fiyatlara bu kalibrede kablosuz klavye alınabilir mi?
Mchose ace68 al. Başka bir şey alırsan pişman olursun.genelde CS2 ve lol oynuyorum laptoptan masaüstüne geçicem hangi klavyeyi önerirsiniz klavye gerçekten fark edecek bir ekipman diyorsanız bütçe 2kyı bulablilir
Var fakat dediklerim kadar kaliteli olmazEklemeyi unutmuşum ancak bu fiyatlara bu kalibrede kablosuz klavye alınabilir mi?
Bu klavyeyi çok beğendim ama haksız rekabetten dolayı SOCD ve Rapid Trigger gibi özelliklerin vac ban sebebi olabileceğini okumuştum gerçekliği var mıdır aydınlatabilecek biri var mıdırMchose ace68 al. Başka bir şey alırsan pişman olursun.
vac yemiyorsun kickliyolar sadece oda socd de sadece rapid triggerde gecerli degilBu klavyeyi çok beğendim ama haksız rekabetten dolayı SOCD ve Rapid Trigger gibi özelliklerin vac ban sebebi olabileceğini okumuştum gerçekliği var mıdır aydınlatabilecek biri var mıdır
Açıp kapatabiliyorsun. Rapid trigger ban sebebi değil.Bu klavyeyi çok beğendim ama haksız rekabetten dolayı SOCD ve Rapid Trigger gibi özelliklerin vac ban sebebi olabileceğini okumuştum gerçekliği var mıdır aydınlatabilecek biri var mıdır
1900 e sıfır alla f87 geliyorikinci elde aula f75 düşürebilirsiniz.