en fazla 400-460 TL arası klavye önerilerinizi bekliyorum.RGB Rainbow fark etmez.Mavi Switch olursa iyi olur
adam 450 tl bütçe var demiş sen 1000tllik atıyorsun mantıklıkmıdostum eğer bütcen varsa ben asus tuf k7 aldım 2 hafta önce optik mekanik aşırı güzel bi klavye 100m tıklama ömrü var bide apex proda 100m tık ömrü var başka klavyede bulamadım bu ömrü videolarını izle istersen klavyenin
300tlyede mekanik klavye var ayrıca klavye alınmaz
en ucuz mekanik budur herhalde
300 tl lik mekaniğin 2 dakikada tuşu çıkaradam 450 TL bütçe var demiş sen 1000tllik atıyorsun mantıklıkmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
300tlyede mekanik klavye var ayrıca klavye alınmaz
çıkmaz300 TL lik mekaniğin 2 dakikada tuşu çıkar
daha ucuzu kalitesizdir bence 100 Tl lik mekanikde olabilir ancak söylediğim gibi 2 dakikada tuş çıkar sorun yaşanırbeğenmedim
en ucuzuda bu değil o fiyata neler var
yaratmaz kaliteli bir klavye ise yaratmaz ben kullanmıyorum klavyem 200tl ama sorun yok nedensedaha ucuzu kalitesizdir bence 100 TL lik mekanikde olabilir ancak söylediğim gibi 2 dakikada tuş çıkar sorun yaşanır
bu bir istisna genellikle öyle oluryaratmaz kaliteli bir klavye ise yaratmaz ben kullanmıyorum klavyem 200tl ama sorun yok nedense
mekanik mi senin ki?yaratmaz kaliteli bir klavye ise yaratmaz ben kullanmıyorum klavyem 200tl ama sorun yok nedense