Tolgax güneş
80+ Bronze
Arkadaşlar valorant için alıyorum 400 TL bütçem var klavye ve mouse ikisi beraber.
Hepsiburada indirimi var mouse alcam 200 TL'ye 50 TL indirim var şimdi 200 e katar pro wireless var alınır mı ?Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comGameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 396,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pençe şeklinde tutuyorum birde elim çok terliyor hyperx pulsefire core vardı kardeşime verdim o mesela çok terletiyordu.Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
Arkadaşlar valorant için alıyorum 400 TL bütçem var klavye ve mouse ikisi beraber.
Hocam elinizin uzunluğu nedir?Pençe şeklinde tutuyorum birde elim çok terliyor hyperx pulsefire core vardı kardeşime verdim o mesela çok terletiyordu.
16 cmHocam elinizin uzunluğu nedir?
Rampage almak istemiyorumKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
16 cm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage almak istemiyorum
Gamenote nasıl firma ?Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comGameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İyi bir marka. F/P ürünler üretiyor. Gamepower gibi markalarla karıştırmayın.Gamenote nasıl firma ?