klavye güzel ama sessiz bir switch değilgüzel mi ne kadardır kullanıyorsunuz
Valla hocam aldığım klavyede daktilo gibiydi o yüzden sessiz olması daha iyi başımı ağrıyordu son dönemlerdeklavye güzel ama sessiz bir switch değilaslında daktilo gibide değil istersen yt incelemesine bak, ben pro modelini kullanıyorum bu fiyat segmentinde güzel bir klavye
Hocam vardır ya arkadaşlarım felan aldılar benim aldığım dönemde Bayada sessizditipini ve layoutunu beğendiğin herhangi bir klavye alıp silent switch takarak istediğini elde edebilirsin , diğer türlü sessiz bir mekanik klavye bulman çok zor
silent switch başka bi şey sesi az rahatsız etmeyecek derece olan switch ayrı bi şey bence önce tam olarak hangisini istediğini kesinleştirmen lazım , örneğin outemu silent peach v3 ses testine bakabilirsin youtubedan fp olarak en iyi silent switchlerden birisi. Klavyenin neredeyse hiç sesi çıkmıyor taktığında.Hocam vardır ya arkadaşlarım felan aldılar benim aldığım dönemde Bayada sessizdi
Hocam sesi daktilo da olmasın yani onun dışında hafif sese okeyim birini uyurken rahatsız etmiyecek kadar olanlara yani red switchti eski klavyem ama baya daktilo gibiydi gece felan takılamıyordum kardeşim felan uyanıyordu geceleri sessiz veya düşük ses olduğu sürece herhangi bir problem veya sorun teşkil etmez banasilent switch başka bi şey sesi az rahatsız etmeyecek derece olan switch ayrı bi şey bence önce tam olarak hangisini istediğini kesinleştirmen lazım , örneğin outemu silent peach v3 ses testine bakabilirsin youtubedan fp olarak en iyi silent switchlerden birisi. Klavyenin neredeyse hiç sesi çıkmıyor taktığında.
güzel hocam çok sessiz değil ama hissiyatını emin olki çok beğeneceksin uzun vadeli bir modelgüzel mi ne kadardır kullanıyorsunuz