yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
C tuşuna basınca fc yaziyor bir tek c tuşunda oluyor klavyeyi yeni aldim ne yapacağım lütfen yardım şunu halletmem lazim
marka ve modeli nedir hangi marka switch takılıC tuşuna basınca fc yaziyor bir tek c tuşunda oluyor klavyeyi yeni aldim ne yapacağım lütfen yardım şunu halletmem lazim
Harici klavye mi yoksa laptop klavyesi mi?C tuşuna basınca fc yaziyor bir tek c tuşunda oluyor klavyeyi yeni aldim ne yapacağım lütfen yardım şunu halletmem lazim
marka ve modeli nedir hangi marka switch takılı
Hocam laptopa bağlı harici klavyeHarici klavye mi yoksa laptop klavyesi mi?
Peki laptop'un klavyesinde böyle bir sorun var mı?Aoc gk 200s gecen Abdullah abi videoda göstermişti membran klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam laptopa bağlı harici klavye
laptopun kendi klavyesi kapalımıAoc gk 200s gecen Abdullah abi videoda göstermişti membran klavye
Hocam laptopa bağlı harici klavye
Laptopta sorun yok sadece harici klavyenin c tuşunda bu sorun varPeki laptop'un klavyesinde böyle bir sorun var mı?
Hayır o da aktiflaptopun kendi klavyesi kapalımı
Hocam dediginiz şey tuşun altındaki plastik midirklavyenin cap lerini sök membranı da sök temizliğini yap hala devam ediyorsa alttaki pcb arızalanmıştır büyük ihtimal ile
onu kapatıp deniyebilirmisinizLaptopta sorun yok sadece harici klavyenin c tuşunda bu sorun var
Hayır o da aktif
evet plastik ona membran denir onun altında devre kartı vardır onu dikkatlice temizleyin göz görülür bir hata varsa düzeltmeye çalışınHocam dediginiz şey tuşun altındaki plastik midiroyle anlatirsaniz daha iyi anlarım
Laptopun klavyesini nasıl devre dışı bırakacağımonu kapatıp deniyebilirmisiniz
Tamam dediğinizi yapacağım peki hala sorun devam ederse duzelme ihtimali yok mudurevet plastik ona membran denir onun altında devre kartı vardır onu dikkatlice temizleyin göz görülür bir hata varsa düzeltmeye çalışın
Tamir ettirilebilindiğini duyduğumda içim rahatladı çöp olmasından korkuyordum bendesanırım o zaman tamir görmesi gerekir çok zor olacağını sanmam uygun bi fiyata hallettirebilirsin