Neler Yeni

Çözüldü✓ Klavyeme kola döküldü bir kaç tuş ilk basışta takılıyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yaklaşık 500 ml bardaktaki kola masaya döküldü büyük çoğunluğu klavyeye geldi. 8-9 tuş yapış yapış değil de ilk basışta takılma oluyor. Artı olarak mouseun da iki clicki yapışkan oldu. Bunlar nasıl geçicek bilgisi olan var mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
Yaklaşık 500 ml bardaktaki kola masaya döküldü büyük çoğunluğu klavyeye geldi. 8-9 tuş yapış yapış değil de ilk basışta takılma oluyor. Artı olarak mouseun da iki clicki yapışkan oldu. Bunlar nasıl geçicek bilgisi olan var mı?
mecbur tuşlar sökülüp ıslak mendille siliceksniz takılma da yapışkanlıktandır diye umuyorum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mecbur tuşlar sökülüp ıslak mendille siliceksniz takılma da yapışkanlıktandır diye umuyorum
kaç defa sildim ama geçmiyor. Hatta ince bi çubuk tarzı bir şey ile aralara da girdim ama hala aynı

Existentia

80+ Silver
tuşları çıkarabiliyorsanız çıkarıp iyice temizleyin

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
tuşları çıkarabiliyorsanız çıkarıp iyice temizleyin
tuşlardan kastın switchler ise onlar sökülüyor mu bilmiyorum. Onun dışında tuşları normal şekilde çıkartıp temizledim ama işe yaramadı.

Existentia

80+ Silver
tuşlardan kastın switchler ise onlar sökülüyor mu bilmiyorum. Onun dışında tuşları normal şekilde çıkartıp temizledim ama işe yaramadı.
hocam tuşu plastiğini çıkarın switchi silersiniz tuşu alt kısımın da silersiniz max şu an elinizden bu gelir

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
hocam tuşu plastiğini çıkarın switchi silersiniz tuşu alt kısımın da silersiniz max şu an elinizden bu gelir
yaklaşık 3 defa tuşu söküp switchi temizlemeye çalıştım ilk başta işe yarıyor ama saatler sonra eskiye dönüyor artık komple klavyeyi söküp temizlicem onu da yarın yaparım

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Çözüm: Aşındırıcı olmayan yüzey temizleyici sprey satın alıp yapış yapış olan tuşları temizledim, tabii ben kola döktükten günler sonra temizlediğim için bi kaç defa temizlemem gerekti şuan da büyük oranda temizlendi eskisi gibi takılmıyor veya yapışmıyor sanırım 1-2 temizleme daha yaparsam cillop gibi olucak. Ayrıca aldığım sprey ekran temizleyicisiymiş ekranda toz moz kondurmuyormuş bende böyle bir şey arıyordum, bir taşta iki kuş vurdum diye bilirim.

Satın aldığım sprey;

Top Bottom