sefilihtiyar
80+ Bronze
arkadaslar klavyemi temelli hiç bir turlu calısmayacak sekilde belki hafif kırıkla yada kırık olmayacak sekilde bozmam lazim ne yapmaliyim?
Niye kanka ??arkadaslar klavyemi temelli hiç bir turlu calısmayacak sekilde belki hafif kırıkla yada kırık olmayacak sekilde bozmam lazim ne yapmaliyim?
hocam klavyeyi uzundur kullaniyorum ve sevmemeye basladim ama bi turlu bozulmuyor arkadasimla konusurken bozuk dedim inanmiyor bu da benim klavyeyi kullanmis sonra iddaya girdik belli olmayacak sekilde bozmam lazim hem atmak icin bahanem olckNiye kanka ??
Kanka yani bilmiyorum kaç yıldır kullanıyorsun fakat 10 yıldır kullanıyorum ben belki daha fazla bozulmadı bozulmasınıda istemem boşa para ayrıca işte çalışıyorum buna para derdim olmamasına rağmen böyle bir şey istemiyorum.hocam klavyeyi uzundur kullaniyorum ve sevmemeye basladim ama bi turlu bozulmuyor arkadasimla konusurken bozuk dedim inanmiyor bu da benim klavyeyi kullanmis sonra iddaya girdik belli olmayacak sekilde bozmam lazim hem atmak icin bahanem olck
direkt su dök ama parana yazık.
arkadaslar 100 tl ye almistim klavyeyi zamaninda ve arkadasim hic inanmadigi icin yemegine iddia girdik ama ben onun yerine 200 tl dedim kabul etti zaten klavye bile 200 tl olmamis suandaKanka yani bilmiyorum kaç yıldır kullanıyorsun fakat 10 yıldır kullanıyorum ben belki daha fazla bozulmadı bozulmasınıda istemem boşa para ayrıca işte çalışıyorum buna para derdim olmamasına rağmen böyle bir şey istemiyorum.
Arkadaşına bozuk dedin ve inanmıyorsa bunu kanıtlaman için sebep ne ? Umarım iddia yeni klavye felan almasıdır.
Yoksa düşüncen için üzülüyorum
Usb portunun içinde bulunan lehim parçalarını vida ile zarar verirsen çalışmayacağını düşünüyorum.
Sen bilirsin klavye senin para senin hayat seninarkadaslar 100 TL ye almistim klavyeyi zamaninda ve arkadasim hic inanmadigi icin yemegine iddia girdik ama ben onun yerine 200 TL dedim kabul etti zaten klavye bile 200 TL olmamis suanda
sagolun hocam 200 tl yi alip https://tr.banggood.com/BlitzWolf-B....html?cur_warehouse=CN&ID=515632&rmmds=search bu klavyeyi alcam hic duydunuzmu guzel mi indirimdeyken alayim dedimSen bilirsin klavye senin para senin hayat senin
Bol şans