Neler Yeni

klavyemi nasıl bozabilirim

sefilihtiyar

80+ Bronze
arkadaslar klavyemi temelli hiç bir turlu calısmayacak sekilde belki hafif kırıkla yada kırık olmayacak sekilde bozmam lazim ne yapmaliyim?

şahin doğan

80+ Platinum
Vidaları çıkartıp içini aç. İçten bağlantıları kopart.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
direkt su dök ama parana yazık.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
hocam klavyeyi uzundur kullaniyorum ve sevmemeye basladim ama bi turlu bozulmuyor arkadasimla konusurken bozuk dedim inanmiyor bu da benim klavyeyi kullanmis sonra iddaya girdik belli olmayacak sekilde bozmam lazim hem atmak icin bahanem olck
Kanka yani bilmiyorum kaç yıldır kullanıyorsun fakat 10 yıldır kullanıyorum ben belki daha fazla bozulmadı bozulmasınıda istemem boşa para ayrıca işte çalışıyorum buna para derdim olmamasına rağmen böyle bir şey istemiyorum.
Arkadaşına bozuk dedin ve inanmıyorsa bunu kanıtlaman için sebep ne ? Umarım iddia yeni klavye felan almasıdır.
Yoksa düşüncen için üzülüyorum
Usb portunun içinde bulunan lehim parçalarını vida ile zarar verirsen çalışmayacağını düşünüyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,471
İsim
Hacı
İçini açıp kablosunu kes.

sefilihtiyar

80+ Bronze
direkt su dök ama parana yazık.
Kanka yani bilmiyorum kaç yıldır kullanıyorsun fakat 10 yıldır kullanıyorum ben belki daha fazla bozulmadı bozulmasınıda istemem boşa para ayrıca işte çalışıyorum buna para derdim olmamasına rağmen böyle bir şey istemiyorum.
Arkadaşına bozuk dedin ve inanmıyorsa bunu kanıtlaman için sebep ne ? Umarım iddia yeni klavye felan almasıdır.
Yoksa düşüncen için üzülüyorum
Usb portunun içinde bulunan lehim parçalarını vida ile zarar verirsen çalışmayacağını düşünüyorum.
arkadaslar 100 tl ye almistim klavyeyi zamaninda ve arkadasim hic inanmadigi icin yemegine iddia girdik ama ben onun yerine 200 tl dedim kabul etti zaten klavye bile 200 tl olmamis suanda

Top Bottom