Bütün tuşları söküyorsunuz. Sonra toz bezi ile siliyorsunuz. Sonra bezle tuşları tek tek silip yerine takıyorsunuz. Benim ritüelim bu.Arkadaşlar klavyem çok tozlandı. Ben bu tozları klavyeme herhangi bir zarar vermeden nasıl temizlerim?
tüm tuşları sökmeden önce fotoğrafını çek klavyenin sonra fazla zorlamadan sök tüm tuşları. zor bir iş değil. daha 1 ay önce yaptım. içini de iyice temizledikten sonra takarsın tuşlarıArkadaşlar klavyem çok tozlandı. Ben bu tozları klavyeme herhangi bir zarar vermeden nasıl temizlerim?
Birleşikten kastınızı anlamadım. Elinizlede çıkarabilirsiniz biraz zorlayarak.Tuş çıkartma aparatım yok bide wasd falan hep birleşik. Nasıl çıkarabilirim?
Yani arasındaki boşluk çok az. Parmağım girmez o araya.
Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin.Kendi tuş çıkartma aparatını yapabilirsin.
Dakika 2:15
Sağ alttan başlamamızın sebebi nedir ?Hafif esnek, plastik bir şey ile destekleyerek kolayca sökebilirsin.
Her tuş bölgesinin sağ alt köşesinden başlayarak ilerleyebilirsin.
Söktüğün tuşları içi su olan küçük bir kabın içine atarsın.
Klavyenin gövdesini temizlerken tuşları suyun içinde tutabilirsin.
Tüm tuşları söktükten sonra klavye gövdesini tüy bırakmayan herhangi bir fırça/soğuk hava veren bir fön/kulak çöpü/ıslak mendil vs.
Yukarıdakilerden hangisi varsa kullanabilirsin, istersen hepsini kullan fark etmiyor. Herhangi bir şey ile temizleyebilirsin.
Temizliğin bitmesine yakın, tuşları da bir havlunun üzerine alırsın. Hafiften fön tutarsın, sonra havlu ile iyice kurutup yerine takarsın.
Alıntıyı görüntüle