Neler Yeni

Klavyemin bataryasi yandi

unalb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Unalb
Yeni aldigim aula F75 klavyemi tamamen cahilligimden dolayi hizli sarjda sarj ettim buda normalden olmasi gerektiginden 60 W fazla haliyle sabahinda klavyeyi calismiyor olarak buldum. Bataryasi yanmis olabilir mi. Bataryasini nasil degistirebilirim bi cozum bilen varsa yardim edebilirse cok mutlu olurum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Ali Mert Okuducu
Yeni aldigim aula F75 klavyemi tamamen cahilligimden dolayi hizli sarjda sarj ettim buda normalden olmasi gerektiginden 60 W fazla haliyle sabahinda klavyeyi calismiyor olarak buldum. Bataryasi yanmis olabilir mi. Bataryasini nasil degistirebilirim bi cozum bilen varsa yardim edebilirse cok mutlu olurum.
Kablolu şekilde çalışıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler
Arka tarafın fotosunu atar mısın hocam

şahin doğan

80+ Platinum
Sen istediğin W ile şarj etsen de bataryanın çektiği bir değer var. Batarya gitse bile kablo ile çalışması lazım diye düşünerekten anakart vs gitmiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler
Bence kablolu çalışır hocam bi test edin eğer öylede çalışmıyorsa geçmiş olsun bi soğuk su için.

Ekler

• 2w6udmMo.jpg
    2w6udmMo.jpg
    38.9 KB · Hit: 43

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Berk
batarya çekebileceği değerde akımı çeker ya gece elektrikler gidip geldi o sıra bataryaya kütletti yada farklı bir sorun var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İsterseniz 5V 100A şarj gücüyle şarj edin. Bu da tam olarak 500 Watt olur. Muhtemelen çekeceği akım 1.5A olacaktır. Bu da 7.5 Watt değerine tekabul ediyor. Bu bağlamda şarjdan ötürü herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, başka bir sorun vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler
Hocam ben size kendi klavyenizin arka tarafını atın demiştim yav bide nasıl yanar anlamıyorum genelde maks alacağı akımı çeker fazlasını çekmez nasıl başardınız klavyeyi yakmayı acaba
Siz bence güvendiğiniz bi bilgisayarcıya gidin bi içini açın bakın (kendin anlarsan kendinde aç) belki düşüp bir parçası yerinden falan çıkmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,768
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom