Klavyenin Tuşu Bazen Basmıyor, Kendim Düzeltebilirmiyim?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar GP Warlock klavyeye sahibim oyun oynarken sinirden masaya vurdum ve masanın üstündeki klavye kutusu klavyeye düştü :D
Sonra da 2 tuşu basmama sorunu yaratmaya başladı, yani basıyor çalışıyor fakat ara sıra algılamıyor ve sinir bozuyor.
Bir yerde bu sorunu mekanik klavyede yaşayıp içini açıp kolayca düzelttiğini söyleyen bir arkadaş görmüştüm benim de aklıma geldi, bu sorun basit birşeyse tuşun yuvasını çıkartıp çözebilirmiyim?

Edit: arkadaşlar tuş bazen basıyor sorunsuz bir şekilde ama oyun oynarken aynı anda başka bir tuşa da basınca nedense o tuş algılamayı bırakıyor yani garip bir sorunu var :D

Tipik geympowır klavyeleri. İçini açıp temizlemeyi dene

Dene içini açıp.

Arkadaşlar GP Warlock klavyeye sahibim oyun oynarken sinirden masaya vurdum ve masanın üstündeki klavye kutusu klavyeye düştü :D
Sonra da 2 tuşu basmama sorunu yaratmaya başladı, yani basıyor çalışıyor fakat ara sıra algılamıyor ve sinir bozuyor.
Bir yerde bu sorunu mekanik klavyede yaşayıp içini açıp kolayca düzelttiğini söyleyen bir arkadaş görmüştüm benim de aklıma geldi, bu sorun basit birşeyse tuşun yuvasını çıkartıp çözebilirmiyim?

Edit: arkadaşlar tuş bazen basıyor sorunsuz bir şekilde ama oyun oynarken aynı anda başka bir tuşa da basınca nedense o tuş algılamayı bırakıyor yani garip bir sorunu var :D
dostum saber rgb kullanıyorum ben gayet normal ve temiz kullanıyordum ancak bendede basmama sorunu başladı gamepower bir klavye alıyorsan bunların bşaıan gelceğini bilmelisin :D

Membranlardan sağlam diye mekanik aliyoruz üstüne kutu düştü diye bozulmasi nedir ya

Ne alaka?
Arkadaş vurdum diyor.
Bu klavyenin zaten kronik basmama sorunu da var.
Yani üstüne kutusu düşmese de sanırım kendinden bu sorun çıkacaktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyenin kutusu üstüne düşüp bozuluyor ise bir kalite bekleme ondan.
Dostum kutunun içinde eski klavyem vardı :D
Ağır kutu yani hafif olsa bir şey olmazdı da ağır denilebilir bir klavye için.

Geri