Klavyeniz hangi marka ve memnunmusunuz?

Rampage Rapido Plus

Güncelleme
Şuan Kullandığım Klavye.
GameNote HV-KB432L

Benim kullandığım bu memnunum bütçe dostu.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...li-kablolu-oyuncu-klavye-fiyati,11567281.html bu var 110tl'ye falan almıştı babam. İdare ediyor

Logitech g513 carbon clicky
Gayet memnunum

Gamepower Sabre Red swicth mekanik klavye. Aldığımdan beri sıkıntı çıkarmadı menunum.

Bir tane Rampage almıştım, bir yıl olmadan attım gitti. Logitech G213 kullanıyorum, arada CTRL tuşunda sıkıntı oluyor bunun haricinde fazlasıyla seviyorum.

hazir konus acilmisken burda rampagw kullaniyorum ve isiklari arada gidip geliyor 500 tl ile alabilicegim red switch onerisi olan varmi

motospeed ck888 klavye mouse bozuldu ama klavyesi mükemmel 3 yıldır kullanıyorum

Razer blackwidow elite malzeme ve switch kalitesine lafım yok ama ses tekerleğindeki sensör yüzünden model kronik sorunlu ışıklandırmadan bahsetmeme gerek yoktur herhalde :D

şimdilik işimi görsede yinede çok uğraştıran bi klavye olan gomax gmx k2 leş gibi klavye almayın aldırmayın ben aldığımda 50 liraydı 100 lira olmuş şimdi daha iyi klavyeler var 100 liraya

Gamepower Ogre RGB
Tuş basmama sorunu ile karşılaşan çok kişi var fakat bende hiç bir sorun olmadı. Neredeyse 1 yıl olacak, gayet memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri