Neler Yeni

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED BSOD Hatası

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir kez Among Us oynarken verdi, bir kez de Valorant oynarken oldu. Among Us'da CPU sessiz moddaydı ve kitlendi ama Valorant'ta BSOD verdi. İkisinde de arkadan buluta dosya yüklüyordum. Minidump dosyaları var ama sistem bilgisi içerdiğinden ortaya atmak istemiyorum. Özel mesajdan bu işte iyi birine atacağım. RAM'de OC var ama hiç sıkıntı çıkarmadı. CPU da hiç sıkıntı çıkarmadı. Dragon Center'dan şüpheliyim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bir kez Among Us oynarken verdi, bir kez de Valorant oynarken oldu. Among Us'da CPU sessiz moddaydı ve kitlendi ama Valorant'ta BSOD verdi. İkisinde de arkadan buluta dosya yüklüyordum. Minidump dosyaları var ama sistem bilgisi içerdiğinden ortaya atmak istemiyorum. Özel mesajdan bu işte iyi birine atacağım. RAM'de OC var ama hiç sıkıntı çıkarmadı. CPU da hiç sıkıntı çıkarmadı. Dragon Center'dan şüpheliyim.
Minidump dosyanı atar mısın? Minidump dosyaları sistem bilgisi içerir hangi işletim sistemi kullandığın vesaire yazar atabilirsin bir sorun olmaz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Merak etme minidump dosyası pek bir şey içermez windows sürümü Hangi dosyanın hata verdiğini söyler kimse senin özel bilgilerine ulaşamaz minidump ile

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
win+x basıp orda aygıt yöneticisi olması lazım ordan ethernet veya network adaptörünü güncellermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows update de güncelleme varsa yaparmısın
Birde sfc /scannow yazıp pc yi yeniden başlatırmısın

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
win+x basıp orda aygıt yöneticisi olması lazım ordan ethernet veya network adaptörünü güncellermisin
Ben GPU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aygıt yöneticisine gidip ethernet güncellemesi yapmak Windows 7'de kaldı yani eskidi zaten Windows update hizmeti çoğu sürücü güncellemesini yapıyor ama ekran kartı sürücüsünü güncellemiyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun sürücü kaynaklı gibi duruyor. Sürücüler güncel mi?
Hepsi güncel.

windows update de güncelleme varsa yaparmısın
Birde sfc /scannow yazıp PC yi yeniden başlatırmısın
Güncel.

Ben GPU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aygıt yöneticisine gidip ethernet güncellemesi yapmak Windows 7'de kaldı yani eskidi zaten Windows update hizmeti çoğu sürücü güncellemesini yapıyor ama ekran kartı sürücüsünü güncellemiyor.
O da güncel.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Evet. Son 3'ü sıkıntılı aslında ondan kaynaklı olabilir. Ama çoğu kişi droplardan filan şikayet ediyordu hiç BSOD'den olanı görmedim.
ozaman eski sürücüye geçsene 4 sürüm falan önce

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler