Neler Yeni

Kmspico çığlık sesi

oguz13

80+ Bronze
Cihazıma yanlışıkla bir yerden kmspico indirdim daha sonra lisans anahtarımı kayıt defterinden
ve normal windowstan sildim. Programıda son olarak kaldırayım derken yanlışlıkla programı açtım. Bir anda
bilgisayarın sesi kendiliğinden yükseldi ve çok fena bir çığlık sesi çıktı. Hemen görev yöneticisinden kapatıp
sildim üstüne malwarebytes paralı sürüm ile tarattım. Şu anda bir sorun yok ama kesin olarak gittiğinden nasıl
emin olurum?

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Cihazıma yanlışıkla bir yerden kmspico indirdim daha sonra lisans anahtarımı kayıt defterinden
ve normal windowstan sildim. Programıda son olarak kaldırayım derken yanlışlıkla programı açtım. Bir anda
bilgisayarın sesi kendiliğinden yükseldi ve çok fena bir çığlık sesi çıktı. Hemen görev yöneticisinden kapatıp
sildim üstüne malwarebytes paralı sürüm ile tarattım. Şu anda bir sorun yok ama kesin olarak gittiğinden nasıl
emin olurum?
kmspico dan uzak dur dostum regedit lerin anasını ağlatıyor. ve o çığlık sesinden korkmana gerek yok butonun üstüne gelince yapıyor

oguz13

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kmspico dan uzak dur dostum regedit lerin anasını ağlatıyor. ve o çığlık sesinden korkmana gerek yok butonun üstüne gelince yapıyor
Şu anda orjinal lisans alana kadar normal klasik kms ile etkinleştirdim. Patronum
bu 17 liralık keylere inanmadığı için Microsoft'tan orjinal key alıcak o zaman zaten
tam kesin olsun diye üstüne birde format atarım.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Şu anda orjinal lisans alana kadar normal klasik kms ile etkinleştirdim. Patronum
bu 17 liralık keylere inanmadığı için Microsoft'tan orjinal key alıcak o zaman zaten
dostum bedava aktifleştirebiliyorken neden para vericeksiniz onu anlamadım. windows kaç sürümünü kullanıyordunuz? ona göre size bir link göndericem

Kara*

80+ Silver
Oyun istiyor abisi key alana kadar ufak bi yokladı seni işte akhsjdhdh keşke eski sürumlerini yükleseydin onlar şimdiye oranla daha sadeydi diye biliyorum.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
dostum bedava aktifleştirebiliyorken neden para vericeksiniz onu anlamadım. windows kaç sürümünü kullanıyordunuz? ona göre size bir link göndericem
Kurumsal yerlere öyle keyler yüklenmez. Yanlış yönlendirme. Doğru olanı yapsınlar. Ev kullanıcı değil bunlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
17 liralık keye inanmayıp kms ile etkinleştirmene izin mi veriyor :D

oguz13

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurumsal yere kmspico mu yüklenir
Oyun istiyor abisi key alana kadar ufak bi yokladı seni işte akhsjdhdh keşke eski sürumlerini yükleseydin onlar şimdiye oranla daha sadeydi diye biliyorum.
Konuyu hiç okumadınız heralde. Özellikle YANLIŞLIKLA kelimesini kullandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

17 liralık keye inanmayıp kms ile etkinleştirmene izin mi veriyor :D
Ben şimdilik idare ediyorum.

Aynı zamanda şirketin sunucuların yöneten bilgisayarın ta kendisi bu. Şu andada kms yükledim ama sunucular ile
bağlantısı yok.

İnanmaması ve riske atmaması normal değil mi?

Top Bottom