Neler Yeni

KMSpico ile etkinleştirilen Windows'tan zarar gelir mi ?

Rw1NNN

80+
Herkese selamlar dostlar. Ben CMD'de komutları yazdım KMS önbelleğiyle etkinleştirildi falan bir şeyler yazıyor. Yani belli ki KMSpico var. Ben bunu hiç kullanmadım ama nerden geldi bilmiyorum. Format atıp Disk'i biçimlendirsem gider değil mi virüs? Veya formata gerek var mı ?

1693764946805.png

Kaspersky ile full tarama yaptım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
KMS bildiğim kadarıyla anakarta gömülüyor. Şuan yapıcak bir şey yok bir zararı olurmu duymadım şu ana kadar. Belki sorun yaşayan vardır söyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Komut ile de KMS üzerinden lisans yapıyor. Sıkıntı yaratmaz en azından bana bir şey olmadı. Ancak Sağlamlisans üzerinden ucuza sınırsız key alabilirsiniz. Ben oradan almıştım şu an sanırsam 200 civarı bir şey olması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selamlar dostlar. Ben CMD'de komutları yazdım KMS önbelleğiyle etkinleştirildi falan bir şeyler yazıyor. Yani belli ki KMSpico var. Ben bunu hiç kullanmadım ama nerden geldi bilmiyorum. Format atıp Disk'i biçimlendirsem gider değil mi virüs? Veya formata gerek var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Kaspersky ile full tarama yaptım.
Komut ile de KMS üzerinden lisans yapıyor. Sıkıntı yaratmaz en azından bana bir şey olmadı. Ancak Sağlamlisans üzerinden ucuza sınırsız key alabilirsiniz. Ben oradan almıştım şu an sanırsam 200 civarı bir şey olması gerekiyor.
Anakarta gömüldüğünü sanmıyorum. Her formatta lisans gidiyor.

Rw1NNN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KMS bildiğim kadarıyla anakarta gömülüyor. Şuan yapıcak bir şey yok bir zararı olurmu duymadım şu ana kadar. Belki sorun yaşayan vardır söyler.
Yani formatlasam Disk'i biçimlendirsem yine de duracak orada ?

Anakarta gömüldüğünü sanmıyorum. Her formatta lisans gidiyor.
1693765270630.png
1693765276051.png

Formatlasam gider mi yani hocam. Yarın olmadı ilk iş direkt diski biçimlendireceğim gidecekse.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bir sıkıntı olmaz merak etme, formatladığın zaman gider anakarta falan gömülmüyor.
Program olanı kullansaydın virüs doluydu ama CMD'den zarar gelmiyor.

Rw1NNN

80+
Hocam şu ana kadar 20 defa KMS ile lisanslayıp format attım gidiyor rahat olun.
Tamam hocam o zaman yarına formatlayacağım. Peki sizce şifreleri değişeyim mi?

Bir sıkıntı olmaz merak etme, formatladığın zaman gider anakarta falan gömülmüyor.
Program olanı kullansaydın virüs doluydu ama CMD'den zarar gelmiyor.
Hocam ben etkinleştirdiğimi bile hatırlamıyorum kendi kendine olmuş diyeceğim çok saçma. Ne olduğunu ben de bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Tamam hocam o zaman yarına formatlayacağım. Peki sizce şifreleri değişeyim mi?

Hocam ben etkinleştirdiğimi bile hatırlamıyorum kendi kendine olmuş diyeceğim çok saçma. Ne olduğunu ben de bilmiyorum.
Gerek yok hocam yıllardır KMS kullanırım herhangi bir şey olmadı ama tabii ki olmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta 3. Parti bir yazılım. İçiniz rahat edicekse değiştirin hocam.

Rw1NNN

80+
Gerek yok hocam yıllardır KMS kullanırım herhangi bir şey olmadı ama tabii ki olmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta 3. Parti bir yazılım. İçiniz rahat edicekse değiştirin hocam.
Vallahi aklıma başka şifrede gelmiyor :D 14-18 haneli sadece harfler içerende var, harf sayılıda var, harf sayı büyük harflilerde. Yani onda sorun yok. Tek formatlasam yeter. Teşekkürler hocam hepinize.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Ek olarak Sağlamlisans üzerinden sınırsız olan lisans anahtarını alabilirsiniz böylece lisans anakarta gömülür ve asla gitmez.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
KMS anakarta gömülmez. Formatta silinir. KMS dediğiniz şey windowsun serveri onu değiştiriyosun sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,286
Üyeler
165,506
Son üye
sederve271