Neler Yeni

knklar razdor set alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
furkan işçi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Paranıza çok yazık biliyor musunuz.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz
kanka her zaman yani benim fikrim bilindik markalar alın

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
knk fiyat ama efso tek tek alsam 560 civarı veririm suan 460
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden kn
Dostum çünkü ürünler markasızlar. Çinden toplamak isteseniz bunlara 30 lira ödersiniz. Adamlar da zaten öyle yapmış. Çin'den 30a almış, üstüne razador yazmış 500 liraya satmaya çalışıyorlar ki satarlar da. Bilinçsiz insanlar alırlar. Eğer klavye / mouse / kulaklık gibi ihtiyaçlarınız var ise, foruma "500 TL bütçe ile Ekipman Önerisi" diye konu açarsanız, arkadaşlar ennn güzel şekilde size yardımcı olacaklardır. Ürünleri set olarak değil de, teker teker almak isterseniz daha uygun fiyata daha kaliteli ürünlerle işi halledersiniz. Aklınıza takılan şeyi tekrar sorabilirsiniz.

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Kardeşim her markaya sallamak kolay maalesef günümüzde adamlar hiç bir ürününü bir kere kullanmamış sallıyorlar. Sana şöyle söyliyim Philips spk 8404 mekanik klavyeyi beğenmedim razador rkb 01 mekanik klavye aldım harika bir şey gerçekten bu fiyata böyle kaliteli switch ve hissiyat almak zor ağır masa da gram kaymayan tepkime süresi çok iyi efsane bir ürün bende şimdi kulaklığını almayı düşünüyorum. Henüz razador u satın alıp kötü bildirim veren yok.
Kesinlikle öneririm.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Kardeşim her markaya sallamak kolay maalesef günümüzde adamlar hiç bir ürününü bir kere kullanmamış sallıyorlar. Sana şöyle söyliyim Philips spk 8404 mekanik klavyeyi beğenmedim razador rkb 01 mekanik klavye aldım harika bir şey gerçekten bu fiyata böyle kaliteli switch ve hissiyat almak zor ağır masa da gram kaymayan tepkime süresi çok iyi efsane bir ürün bende şimdi kulaklığını almayı düşünüyorum. Henüz razador u satın alıp kötü bildirim veren yok.
Kesinlikle öneririm.
Anlıyorum. 5 Dakika sonra çok daha geniş bir şekilde bu konuya dönüş yapacağım.

Kesinlikle öneririm.
Şimdi dostum. Biraz iğneleyeci konuşabilirim. Çok özür diliyorum şimdiden ama sana karşı dürüst olmak istiyorum. Her markaya sallamak kolay maalesef. Katılıyorum. Ama neden salladığımızı belirtiyoruz. Ortaya bir gerekçe sunuyoruz. Ağzımıza geleni boş atmıyoruz. Yazdıkların tamamen öznel. Kullandığın spk8404 mekanik bile değil. Ayrıca aldığınız klavyede switchlerin markası anonim. Bu demek oluyor ki switchlerin "kağıt üzerinde" kaliteye dair herhangi bir tescili yok. Ayrıca mekanik olmayan bir klavyeden mekanik olan bir klavyeye geçtiğiniz zaman tuş basım hissiyatının kaliteli olduğuna nasıl kanaat getirdiniz merak ediyorum. Razador anlattığınız kadar iyi bir klavye olsaydı, biz zaten şuanda o klavyeyi her başlıkta konuşurduk, önerirdik. 240 liraya bu kadar iyi? Her yerde f/p diye altın harflerle yazarlardı. Ancak maalesef ki öyle değiller. Size göre hissiyatı efsane olabilir, hissiyatı memnun etmiş olabilir. Bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. Yani özneldir. Switchlerin kaliteli olduğuna nasıl kanaat verdiniz orayı tartışmıyorum bile. Masada gram kaymayan bir klavye yapmak için klavyenin ağırlığını arttırıp altına iyi bir kaymaz döşeyerek bunu sağlayabilirsiniz. Bu pek bir kriter bile değil. Tepkime süresinin çok iyi efsane olduğunu nasıl anladığını sormuyorum. Salladığını biliyorum. Bu süreç tamamen sizin deneyiminiz. Yani ÖZNEL. Aslında klavyeler üzerindeki tecrübeniz az olduğu için siz böyle düşünüyorsunuz. Bir bilseniz daha piyasada neler var. Dudağınız uçuklar. Razador'da kötü bildirim verenlerin olmamasının sebebi, ürünleri tercih eden kitlenin çok az olması ve bu kitlenin genellikle mekanik klavyeler üzerindeki bilgilerinin az olmasından kaynaklı. Zaten bilseler bunları almazlar. Ya da alanlar çok bilinçli ki, başına bir süre kullanımdan sonra neler geleceğini biliyor ve bundan şikayetçi olmuyor. İdarelik kısa bir süreliğine alıyor. Böyle bir kitle de var forumlarda çok karşılaşıyoruz. 500TL'ye aldığınız bu 3'lü setten yarın öbürgün pişman olacaksınız. Switchler kalitesiz olmasaydı anonim olmazlardı dostum emin ol. Tepkime süresini nasıl hesapladığını sorsam, Chrome'a bakmadan cevap veremeyeceğine gayet eminim. Çünkü bu sandığın gibi "A ya basınca ekranda A harfi hemen geliyor." gibi bir durum değil. Lütfen dostum bilgin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirme. ÖZNEL yargılarla gerçekleri birbirine karıştırma. "500TL'ye ekipman önerisi" adı altında bir konu açar ise, kalıbımı basarım çok daha iyi ürünler anlatırlar forumda. Vallahi billahi de zıttı olursa ben forumu bırakırım. Zaten böyle bir konu açsa ne kaybeder? Açarsa ne kaybedeceğini bilemiyorum fakat, açmazsa 500TL kaybedeceği kesin.

Son düzenleme:

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

kb klavye yazmamıs
Dostum senin son durumunu öğrenebilir miyim? Tam olarak ne düşünüyorsun ne yapıyorsun? Daha çok yardımcı olmak isteriz.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neymiş bu metin 2 oynayanlara özel çakma mekanik llavye mi yoksa razador hahaha :ROFLMAO: bilinmedik şeyler almayın yahu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
furkan işçi
Dostum senin son durumunu öğrenebilir miyim? Tam olarak ne düşünüyorsun ne yapıyorsun? Daha çok yardımcı olmak isteriz.
knk sen bana güzel bir 200 tl civarında kulaklık öner 7.1 klavye mouse vazgeçtim xd soguttunuz 😅 suan mikrofon ve kulaklıgım yok sen yardımcı ol

Top Bottom