Neler Yeni

koca 2 tb lik hdd yi bozdum

pc ustasi1

80+ Silver
benim deploamam yoktu acil pc yi açmam gerekti bende çözüm ürettim harici hdd ye format atıp çalıştırcaktım sonra format kısmındayken uyarı verdi win 10 bu diske yüklenemez diye bende çözüm ürettim ve gpt yi mbr ye çevirip çalıştırdım bu sefer başka bir sorun verdi sonra tmm ben ssd yi bekliym geri taktım hdd yi laptopa bi baktım win 10 görmüyor hdd yi başka pc ve laptoplarda denedim ama olmadı win görmüyor sadece aygıt ve yazıcılarda gözüküyor ve siyah renkli hiçibir şekilde erişemiyorum yardım edin önemli fotolar vardı

JSezar

80+ Silver
Geçmiş olsun.giden gitti hocam yapacak bir şey yok.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
bilgisayarcıya götürün belki tamir eder iişini bilen birisine götürün

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
benim deploamam yoktu acil pc yi açmam gerekti bende çözüm ürettim harici hdd ye format atıp çalıştırcaktım sonra format kısmındayken uyarı verdi win 10 bu diske yüklenemez diye bende çözüm ürettim ve gpt yi mbr ye çevirip çalıştırdım bu sefer başka bir sorun verdi sonra tmm ben ssd yi bekliym geri taktım hdd yi laptopa bi baktım win 10 görmüyor hdd yi başka pc ve laptoplarda denedim ama olmadı win görmüyor sadece aygıt ve yazıcılarda gözüküyor ve siyah renkli hiçibir şekilde erişemiyorum yardım edin önemli fotolar vardı
Bunun bir kaç yolu var. Eğer iç disk ve elektronik parçalarda sorun yok ise içindeki bilgiler %90 oranda kurtarılabiliniyor.
bu video yu izle. Eğer çözemezsen bir kaç veri kurtarma programı önereceğim

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun bir kaç yolu var. Eğer iç disk ve elektronik parçalarda sorun yok ise içindeki bilgiler %90 oranda kurtarılabiliniyor.
bu video yu izle. Eğer çözemezsen bir kaç veri kurtarma programı önereceğim
hocam olmadı ya

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,326
İsim
Hacı
Aygıt yöneticisinde görünüyor mu?

HacıSOFU

80+ Titanium