Netspeed kullanıyorum bulunduğum bölgede 200 mbit verebilen tek firma buydu zam yaptıklarında her firma gibi sende etkileniyorsun ama ilk girişte sabit fiyat garantili abone olabiliyorsun geçmeye karar verirsen referans kodu verebilirimBaşka bir internet sağlayıcısına geçeceğim aklımda millenicom var fakat kötü yorumlarda var izmitte kullandığınız ve memnun kaldığınız internet sağlayıcısını söyleyebilir misinz?
Netspeed hem bağlantı ücreti hem de paket olarak biraz yüksek hocam yaNetspeed kullanıyorum bulunduğum bölgede 200 mbit verebilen tek firma buydu zam yaptıklarında her firma gibi sende etkileniyorsun ama ilk girişte sabit fiyat garantili abone olabiliyorsun geçmeye karar verirsen referans kodu verebilirim
altyapını her sitede sorgula en yüksek hangisi veriyor en düşük fiyat hangisinde var bak tüm firmalar bana 100 mbps öneriyor türknet 400 çekiyor TT 530 istiyor ben bunlara 200mbit için 500 veriyorum seçim seninNetspeed hem bağlantı ücreti hem de paket olarak biraz yüksek hocam ya
çoğu sağlayıcıda aynı hızı alıyorum burada ana etken hangi internet sağlayıcısı ile sorun yaşamam arıza kaydı gibi...altyapını her sitede sorgula en yüksek hangisi veriyor en düşük fiyat hangisinde var bak tüm firmalar bana 100 mbps öneriyor türknet 400 çekiyor TT 530 istiyor ben bunlara 200mbit için 500 veriyorum seçim senin
Arıza kaydı gibi şeyler istiyorsan müşteri temsilcisine ulaşabileceğin bir firma tercih etmelisin. Ben netspeede abone olurken türknetin yoktu o yüzden netspeed aldım. Arayıp ulaşabildiğin bir temsilci olduktan sonra sorun değilçoğu sağlayıcıda aynı hızı alıyorum burada ana etken hangi internet sağlayıcısı ile sorun yaşamam arıza kaydı gibi...
reis bir sorum daha var sen geçerken falan eski internetini iptal ettirip mi geçtin öyle yaptıysan cayma bedelinin ne kadarını karşıladılarArıza kaydı gibi şeyler istiyorsan müşteri temsilcisine ulaşabileceğin bir firma tercih etmelisin. Ben netspeede abone olurken türknetin yoktu o yüzden netspeed aldım. Arayıp ulaşabildiğin bir temsilci olduktan sonra sorun değil
0 başvuru yaptım ben tt kullanıyordum sözleşme bitince kapattırdım başvurdum bunlara depremde kapattırdım tekrar sonra tekrar bağlattım 0850 800 5800 arayıp sorabilirsinreis bir sorum daha var sen geçerken falan eski internetini iptal ettirip mi geçtin öyle yaptıysan cayma bedelinin ne kadarını karşıladılar