Neler Yeni

Kod yazmak için ikinci ekran

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
Merhaba ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Kod yazarken ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyorum video, vsc ve birkaç pencere derken bayağı sıkıntı yaşıyorum. Yurtta kalıyorum ve bilgisayarlı etüt salonundaki monitörlerden birini söktüm ve bağladım bilgisayara. Abi rahatlığımı anlatamam sanki kuş tüyünden yataktayım... Neyse şaka bir yana ilgili ekran hp pavilion 22xi idi. Hep büyük hem de 1080p. Kod yazacağım ms değerini takmıyorum bile. Böyle zarif bir monitör istiyorum ve dediğim gibi öğrenciyim. 1000 tl'yi de geçmek istemiyorum. Hatta ekran o kadar lazımdı ki 300 TL'ye ölü pikselli az çizikli bir ekran alacaktım. Taa ki bu zarafeti görene dek..:)
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Kod yazarken ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyorum video, vsc ve birkaç pencere derken bayağı sıkıntı yaşıyorum. Yurtta kalıyorum ve bilgisayarlı etüt salonundaki monitörlerden birini söktüm ve bağladım bilgisayara. Abi rahatlığımı anlatamam sanki kuş tüyünden yataktayım... Neyse şaka bir yana ilgili ekran hp pavilion 22xi idi. Hep büyük hem de 1080p. Kod yazacağım ms değerini takmıyorum bile. Böyle zarif bir monitör istiyorum ve dediğim gibi öğrenciyim. 1000 TL'yi de geçmek istemiyorum. Hatta ekran o kadar lazımdı ki 300 TL'ye ölü pikselli az çizikli bir ekran alacaktım. Taa ki bu zarafeti görene dek..:)

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Merhaba ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Kod yazarken ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyorum video, vsc ve birkaç pencere derken bayağı sıkıntı yaşıyorum. Yurtta kalıyorum ve bilgisayarlı etüt salonundaki monitörlerden birini söktüm ve bağladım bilgisayara. Abi rahatlığımı anlatamam sanki kuş tüyünden yataktayım... Neyse şaka bir yana ilgili ekran hp pavilion 22xi idi. Hep büyük hem de 1080p. Kod yazacağım ms değerini takmıyorum bile. Böyle zarif bir monitör istiyorum ve dediğim gibi öğrenciyim. 1000 TL'yi de geçmek istemiyorum. Hatta ekran o kadar lazımdı ki 300 TL'ye ölü pikselli az çizikli bir ekran alacaktım. Taa ki bu zarafeti görene dek..:)
1000tl 1080p düşük ms :/

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
2. el almanı tavsiye ederim 0a zor