Pythonöneri verirmisiniz kodlama bilgim var, alanın eğlenceli olması yeterli
Web sitesi olabilir , online server yazlımcılığı olabilir ama şuanlık pc yok sadece web sitesi gibiNe yapmak istediğinize bağlı.
HTML PHP öğren derim ilk başta eğer Web sitesi düşünüyorsan.Web sitesi olabilir , online server yazlımcılığı olabilir ama şuanlık PC yok sadece web sitesi gibi
Yukarıda attığım rehbere bakmanızı öneririm.Web sitesi olabilir , online server yazlımcılığı olabilir ama şuanlık PC yok sadece web sitesi gibi
Üstede belirtim fakat java kodluyorum fakat discordun verdiği destek çok kötü modüller bozuk falanYazılım mühendisliği 1.sınıf öğrencisi olan benim önerim Java hem basit hem android program yazmakta işe yarıyor üstüne oyunda yapabiliyorsun daha ne olsun yahu!
Discord botu yazmak işin kolay yanı en kolay yanı C# da öğrenebilirsin Unity'den oyun falan yaparsın zevkli iş.Üstede belirtim fakat java kodluyorum fakat discordun verdiği destek çok kötü modüller bozuk falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan iPad üzerinden rd client bağlantısı ile çalışabilecek alanlar lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yüzden oyun falan olmuyor
Kararımı verdim web sitesi yapıyorum bu işlerde yardımcı olabilecek arkdaş varmıDiscord botu yazmak işin kolay yanı en kolay yanı C# da öğrenebilirsin Unity'den oyun falan yaparsın zevkli iş.