Neler Yeni

Öneri Kodlama İçin Laptop Önerisi

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Hocam Masaüstü bir bilgisayar alıp 2 monitör yapabilirsiniz elinizdeki bütçe ile. Daha sonra ufak bellek yardımı ile de masaüstü ve dizüstü arasında dosyalarınızı aktarabilir ve böylece bir yere gideceğinizde de laptoptan devam edebilirsiniz. Masaüstü dememin sebebi 2 monitör yazılım yaparken sizi gerçekten çok rahatlatacaktır.

(ben böyle kullanıyorum)

(Laptop istediğini biliyorum sizler uygun laptoplar önerdiğiniz için ekstra bir fikir vermek istedim)

Fikir verdiğiniz için teşekkürler. Gerçekten mantıklı geldi. Şu an elimde zaten 1 monitör var ve laptopa bağlı olarak kullanıyorum. Bu monitörü de pivot özelliği ve büyüklüğü için almıştım. 15.6 inç laptop monitörü küçük kalıyordu. Şu an elimdeki laptopta çok eskimedi her yıl düzenli bakımlarını yaptırdım. Yani 1 masaüstü alırım sonradan 1 tane de monitör alırsam dediğiniz gibi olur.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Fikir verdiğiniz için teşekkürler. Gerçekten mantıklı geldi. Şu an elimde zaten 1 monitör var ve laptopa bağlı olarak kullanıyorum. Bu monitörü de pivot özelliği ve büyüklüğü için almıştım. 15.6 inç laptop monitörü küçük kalıyordu. Şu an elimdeki laptopta çok eskimedi her yıl düzenli bakımlarını yaptırdım. Yani 1 masaüstü alırım sonradan 1 tane de monitör alırsam dediğiniz gibi olur.
İstersen en iyi cevap seçebilirsin.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953