Neler Yeni

Kodlama ve ofis işlerine uygun taşınması kolay laptop önerisi (45k bütçe)

unco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim
Bütçe
45000
İyi günler, hali hazırda bulunan masaüstü bilgisayarıma ek işlerimi her yerde batarya korkusu olmadan görebileceğim bir laptop lazım. Laptopu kullanacağım işler stm32 programlama ve stm32cube ai kullanma( ai işlerim de olduğu için npuya sahip bir model daha iyi olacak gibi), arduino kodlama, c ve python dillerinde çalışmalar yapacağım. Yaptığım çalışmalara örnek olarak, c dilinde projeler yapıyorum ve bunların verilerini pythonda işliyorum. ofis uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum. Render ya da 3D çizim uygulamalarını kullanmıyorum. Umarım bu bilgiler yapacağınız öneriler için faydalı olur. Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara, iyi günler.

Son düzenleme:

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Joga Bonito
söylediğin uygulamaların mac versiyonu var mı bilmiyorum fakat söz konusu ağırlık olduğunda taşınabilirliği en iyi olan ürün tabii ki de macbook.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ata emir şimşek
Macbooktan uzak dur yeter, bu işler için biçilmiş kaftan gibi duruyor ama stmcube ide vs kullanacaksan kullanamıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: unco

unco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
söylediğin uygulamaların mac versiyonu var mı bilmiyorum fakat söz konusu ağırlık olduğunda taşınabilirliği en iyi olan ürün tabii ki de macbook.
mac almayı isterdim ama benim açımdan kullanışlı bir yanı yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,046
Üyeler
160,475
Son üye
Zwein.w
Top Bottom