Kodlama ve oyun icjn 100 e gerek yok ? 100 u begeniyorsan baska tabiben hem kodlama hemde oyun oynuyorum yani %100 olsun ben logitech g213 almayı düşünüyorum iyi mi? daha iyisi var mı?
max bütçe:1700
senin önerdiğin varsa oda olur ama %60 olmasa iyi olurKodlama ve oyun icjn 100 e gerek yok ? 100 u begeniyorsan baska tabi
havit kb884l bakabilirsinben hem kodlama hemde oyun oynuyorum yani %100 olsun ben logitech g213 almayı düşünüyorum iyi mi? daha iyisi var mı?
max bütçe:1700
bluetoothlu bişey çıkar mı peki bu fiyatahavit kb884l bakabilirsin
@Mantıklı Kanks Aferim daha iyi bilir
kalitelimiAigo bakabilirsin
sanmambluetoothlu bişey çıkar mı peki bu fiyata
Evet, o fiyata en iyisi o. Oyun için bu en iyisi de kodlama için num locklu klavye lâzım olabilir. İkisinin arasında yine KB884L öneririmhavit kb884l bakabilirsin
@Mantıklı Kanks Aferim daha iyi bilir
yok ben direk reko oynut-yorumRekabetçi oyun oynamıyorsan bunu önerebilirim. Çünkü N-Key rollever yok, 6-key rollover var. https://www.gaming.gen.tr/urun/6631...-kablosuz-mac-uyumlu-turkce-klavye-b6p-k1-tr/ veya KB884L de olabilir.
bu önerdiğniz klavye hotswap mi peki switchleri falan değişiyormuEvet, o fiyata en iyisi o. Oyun için bu en iyisi de kodlama için num locklu klavye lâzım olabilir. İkisinin arasında yine KB884L öneririm
Evetbu önerdiğniz klavye hotswap mi peki switchleri falan değişiyormu
parapala varmı öyle bişey vardı cashback falan veren