Neler Yeni

Köfteci yusuf’un etlerinde DOMUZ eti tespit edildi!

eneskaya6

80+ Silver
Tarım ve orman bakanlığının denetimleri sonucunda geçtiğimiz ŞUBAT ve MART ayında domuz eti tespit edilmiş.

Denetimlerin yapılması bi o kadar sevindirici iken çıkan sonuclar vahşet.

2024 yılına kadar bu denetimler neredeydi?

IMG_1673.jpeg
IMG_1674.jpeg

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
mert doğan
Bu kadar ünlü bi markanın böyle bişey yapması çok kötü yani tırcılar otobüs şöförleri fln ordan yiyodu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,240
İsim
uwu
işte bu yüzden dışarıdan bir şey yemiyorum neyse bari denetlemişler kesin mecliste biri yedi beğenmedi ondan oldu gerçi onlarda 30tl ye pilavlı dana kavurma varken bunu yermi bilemedim (!)

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Çağdaş Alkan
Biraz düşündürücü , orada 0.1 diyor böyle bir firma neden bu kadar az domuz eti kullansın kaldı ki domuzun kg su diğer etlere göre daha pahalı riski bir hareket, bir de aylar önce belli olmuş bir olay ve daha yeni paylaşılıyor , büyük ihtimal anlaşamadılar isimlerinin paylaşılması ile ilgili konuda sonun da patlattılar. Böyle bir sürü firma var dışarıdan yememek lazım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berke
Açıkçası ben direk köfteci Yusuf'un suçu olduğunu veya bilerek yaptığını düşünmüyorum. Oran çok düşük ve böyle büyük ve sürekli denetim altındaki firma için alınmaya değer bir risk değil. Bu tarz büyük firmalar etleri aracı kurumlar aracılığıyla bir sürü farklı yerden alırlar. Et satanlardan biri araya kaktırmış büyük ihtimal

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası ben direk köfteci Yusuf'un suçu olduğunu veya bilerek yaptığını düşünmüyorum. Oran çok düşük ve böyle büyük ve sürekli denetim altındaki firma için alınmaya değer bir risk değil. Bu tarz büyük firmalar etleri aracı kurumlar aracılığıyla bir sürü farklı yerden alırlar. Et satanlardan biri araya kaktırmış büyük ihtimal
Tutanaklarda yazanlar domuz etinin orani değil. Oran bilinmemekte orada yazan
LOD/LOQ %0.1 anlamı test edilen üründe binde bir ne varsa tespit edebiliyor. aşırı hassas anlamında

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
En azından et, kokorec sırdan gibi bok değil
En Azından Onlar Boku Satıyorlar Satmıyoruz Demiyorlar O Zaman Direk Domuz Köfte Satsın Yusuf Kimse bir şey Demez Dana Köfteye Neden Karıştırıyorsun

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,815
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
En Azından Onlar Boku Satıyorlar Satmıyoruz Demiyorlar O Zaman Direk Domuz Köfte Satsın Yusuf Kimse bir şey Demez Dana Köfteye Neden Karıştırıyorsun
Valla böyle yazacağını bilsem hiç yazmazdım la yazıya bak gözüm öldü zaten şaka yapıyorum yaptıkları zinhar kabul edilemez bütün şubelerine mühür vurulmalı

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Donald
leziz

Top Bottom