Tutanaklarda yazanlar domuz etinin orani değil. Oran bilinmemekte orada yazanAçıkçası ben direk köfteci Yusuf'un suçu olduğunu veya bilerek yaptığını düşünmüyorum. Oran çok düşük ve böyle büyük ve sürekli denetim altındaki firma için alınmaya değer bir risk değil. Bu tarz büyük firmalar etleri aracı kurumlar aracılığıyla bir sürü farklı yerden alırlar. Et satanlardan biri araya kaktırmış büyük ihtimal
Tamam kanka en hiristiyan en batılı en Avrupalı sensinGüzel batılı değerli bir davranış tebrik ediyorum
En Azından Onlar Boku Satıyorlar Satmıyoruz Demiyorlar O Zaman Direk Domuz Köfte Satsın Yusuf Kimse bir şey Demez Dana Köfteye Neden KarıştırıyorsunEn azından et, kokorec sırdan gibi bok değil
Valla böyle yazacağını bilsem hiç yazmazdım la yazıya bak gözüm öldü zaten şaka yapıyorum yaptıkları zinhar kabul edilemez bütün şubelerine mühür vurulmalıEn Azından Onlar Boku Satıyorlar Satmıyoruz Demiyorlar O Zaman Direk Domuz Köfte Satsın Yusuf Kimse bir şey Demez Dana Köfteye Neden Karıştırıyorsun