Ön çağraz bağda 2.derece yırtık var , menisküste dejenerasyon varKnk menisküs tedavisi için mi
Bu arada asıl soruna gelirsek dizinin arkasına yada yanına iğne yapılır basit bi işlem yaniDostum benimde iki dizimde menisküs yırtığı var ve bu yıl içinde 10dan fazla doktora gittim
Kök hücre senin ağrılarına iyi gelecektir ama iyileştirme ihtimali çok düşük bende geçen ay tedaviye başlayacaktım ama bazı doktorlar uygun görmedi
Benim sana tavsiyem farklı bir doktora da görün ondan sonra kararını ver
Çünkü bu 2sakatlığın da tamamen iyileşmesi için cerrahi müdahale bazen tek çaredir
Bunu öneren kişi hacamat,prp,kök hücre tedavisi yapan bir akrabam , yarın doktor randevum var doktora danışıcam bu kök hücre tedavisi işiniDostum benimde iki dizimde menisküs yırtığı var ve bu yıl içinde 10dan fazla doktora gittim
Kök hücre senin ağrılarına iyi gelecektir ama iyileştirme ihtimali çok düşük bende geçen ay tedaviye başlayacaktım ama bazı doktorlar uygun görmedi
Benim sana tavsiyem farklı bir doktora da görün ondan sonra kararını ver
Çünkü bu 2sakatlığın da tamamen iyileşmesi için cerrahi müdahale bazen tek çaredir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada asıl soruna gelirsek dizinin arkasına yada yanına iğne yapılır basit bi işlem yani
Doktora danışıcam yazdım yaDostum öyle akrabanın şunun bunun dediğini yaparsan bacağını eline alırsın ama karar senin tabi geçmiş olsun ne diyim