Türkiye'de son 24 saat içinde 4 kişi intihar etti! - Haberlerlink atarmsınz
Twitter'da intihar etiketine bakarsan birkaçının videosu var
Türkiye'de son 24 saat içinde 4 kişi intihar etti! - Haberlerlink atarmsınz
Ya Allah aşkına bırakın şu oy verecek adam yok klişesini.daha kötüsü
iyi yöneticek adam yok
bir parti terörizm adı
birisi atatürk üstünden yapıyor işlerini
birisi ise yönetmiyor
kime vericeksin sence ben vermek istemem üçüne de
Kedi bile akpden iyi yönetir hatta su şisesi bile .daha kötüsü
iyi yöneticek adam yok
bir parti terörizm adı
birisi ise yönetmiyor
O apartmandan atlayanı diyorsan az önce izledim çok kötüymüş.Türkiye'de son 24 saat içinde 4 kişi intihar etti! - Haberler
Twitter'da intihar etiketine bakarsan birkaçının videosu var
adam var parti yok pardonGeçenlerde biri utanmadan vefat edenlere havlıyor demişti.
Gerçekten akıl ve vicdandan bu kadar uzak olunmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya Allah aşkına bırakın şu oy verecek adam yok klişesini.
Nerden biliyorsun iyi yönetemeyeceğini.
Şu anda aday yok deyip apolitik kalan herkes akplidir nokta
Şu anki yönetim dışında birine vermek hiç kimseye vermemekten daha iyidir. Değişiklik şart ne olursa olsun.daha kötüsü
iyi yöneticek adam yok
bir parti terörizm adı
birisi ise yönetmiyor
Yoksulluk sınırı 8K+ , üzülüyorum...İlçenin tek kokoreççisi olduğu belirtilen 48 yaşındaki vatandaş kendini asarak intihar etti.
Edinilen bilgilere göre ilçedeki evinde oğluyla yaşayan Murat G. İddialara göre bunalıma girerek intihar etti. Evinin önünde bulunan çardağa bağladığı ipe kendini asan talihsiz adamın cansız bedeni komşularınca bulundu. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen Murat G.’nin cansız bedeni önce hastane morguna oradan da Adana Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
İlçenin sevilen isimlerinden olan ve kiralık bir dükkanda kokoreççilik yaptığı belirtilen Murat G.’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Bir paylaşımında “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” ifadelerini kullanan G.’nin geçtiğimiz 14 Nisan günü de aracını satışa çıkardığı belirlendi.
1 çocuk babası olduğu öğrenilen Murat G.’nin bir süre önce eşi Fatma G.’yi kanser rahatsızlığı sebebiyle kaybettiği ifade edildi.
yani hdp de gelse olur kısacana teröristler de gelse olur diyorsun.Şu anki yönetim dışında birine vermek hiç kimseye vermemekten daha iyidir. Değişiklik şart ne olursa olsun.
Aga HDP bana göre parti değil. Ne anlatıyosun.yani hdp de gelse olur kısacana teröristler de gelse olur diyorsun.
bizi bence yönetmesin kimse daha iyi a gelicek a gelicek