Neler Yeni

Kol Tıraşı İçin Makine mi Jilet mi?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
Arkadaşlar merhaba bu konuları açmayı utanıyorum bana ayıp geliyor bir soru sormak istiyorum jilet mi yoksa makine mi almalıyım bacak kol sakal ve özel yerler aynı makineyle mi alınıyor bu konuları hiç bilmiyor sıfıra yakın alınmasını istiyorum bana bunları öğretecek bir abi tavsiyesine ihtiyacım var

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Arkadaşlar merhaba bu konuları açmayı utanıyorum bana ayıp geliyor bir soru sormak istiyorum jilet mi yoksa makine mi almalıyım bacak kol sakal ve özel yerler aynı makineyle mi alınıyor bu konuları hiç bilmiyor sıfıra yakın alınmasını istiyorum bana bunları öğretecek bir abi tavsiyesine ihtiyacım var
Vücut için ayrı bir başlık kullanman hijyen açısından daha sağlıklı olur. Ek olarak cildi yumuşatmak ve tahriş olmasını engellemek için de krem kullanman iyi olur.

Bu konularda utanılacak bir şey yok herkesin bilmesi, öğrenmesi gereken şeyler ancak bir teknoloji forumunda ne kadar sağlıklı yanıtlar verebiliriz pek emin değilim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,382
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Maddi durum varsa vücut, yüz ve cinsel organa yakın bölge için 3 ayrı makine öneririm. Yoksa da her farklı bölge için farklı jiletler kullanabilirsin. Farklı bölgelerde aynı jilet/makineyi kullanmak hijyenik olarak doğru değil

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Elinden geldiğine jilet kullanmamaya çalış. (Şahsımca. Sıfıra yakın makine kullanabilirsin ). Arkadaşın bahsetmiş olduğu gibi ayrı başlık kullanılması daha uygun olur. Jilet kıllanmayı daha da gürleştiriyor. Sakal içinse zamanla yeni çıkan sakallar aşırı şert çıkmaya başlıyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,382
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Vücut için ayrı bir başlık kullanman hijyen açısından daha sağlıklı olur. Ek olarak cildi yumuşatmak ve tahriş olmasını engellemek için de krem kullanman iyi olur.

Bu konularda utanılacak bir şey yok herkesin bilmesi, öğrenmesi gereken şeyler ancak bir teknoloji forumunda ne kadar sağlıklı yanıtlar verebiliriz pek emin değilim.
Hocam başlık farklı olsa da sonuçta kılları kesen bıçak aynı olduğu için hâlâ hijyenik değil, öyle değil mi ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Utanılacak bir şey yok genital bölge ve vücut için aynı makineyi kullanıyor olsanda 2 bölge için ayrı uçlar alman sağlık açısından gerekli.

Bak bu linkteki üründen kullanıyorum yıllardır yedek başlıkta alırsın mis gibi kullanırsın.

Sakal konusu ise tamamen tercih. Makinalar çabuk deforme oluyor sakalda makine ne kadar iyi olursa olsun bıçak değişimi şart oluyor bir kaç dönem sonra. O yüzden kirli sakal bırakırım sinek kaydı yapmam diyorsan evet makina ancak sinek kaydı temiz traş isterim dersen jilet hatta 3 - 5 bıçak lı ürünler hem verimli hemde cildi çok bozmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam başlık farklı olsa da sonuçta kılları kesen bıçak aynı olduğu için hâlâ hijyenik değil, öyle değil mi ?
Bıçaklar başlıkla birlikte arkadaşın kastı o :) Kesici başlığı kast ediyor. Tarak başlıklar değil.

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
traş makinesi tahriş ediyor bende bastırınca zedeliyor jiletle alıyorum hafif bastırıp. bacak, göğüs vb kılları kesinlikle kesme özellikle götündeki kıllar kalsın :D kestim pişman oldum osurunca ses çıkıyor ve tuhaf hissediyorum.
edit
tüy dökücü kullandım bir halta yaramıyor kesinlikle kullanma aşırı şikayetçi olduğun kıllar varsa(ense veya yüz bölgesi) lazer yaptır. dediğim gibi bacak ve göğüs kesinlikle kesme olduğu gibi kalsın
sakal genelde traş makinesi kullandım sakal hafif yukarı doğru çıkıyor uzayınca biraz kalın olmasını istiyorsan jiletle yoksa makine kullanabilirsin alttan yukarı değil yukarıdan aşağı doğru kes ki benimki gibi yukarı doğru görünmesin sakalın düz aşağı yöne doğru çıksın

Son düzenleme:

~KİNG~

80+ Bronze
durum varsa

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Genel olarak makine kullanmıyorum ancak çoğunlukla temas eden bölgenin makine başlığı olduğunu düşünürsek sadece başlık değişimi yeterli olur diye düşünüyorum.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,918
İsim
Mert Can Ergün
Tüy dökücü daha iyi

SerhatCC

80+ Bronze
hassas olan bölgeleri 0a yakın almak mantıklı değil jilet ve 0a yakın alan makineler batık yapıyor batık ise kaşıntı ve acı demek. kısaltmanı öneririm makine ile

Top Bottom