Neler Yeni

Çözüldü✓ Kola dökülmüş laptopu vatan temizlemek için alır mı ?

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
dün saat 3 civarı laptopun klavye kısmına kola dökülmüştü ters çevirip sıvıyı çıkartmıştım iyice temizledim peçeteyle açtığımda sorunsuz çalışıyordu kapattım bi süre bekledim tekrar açtığımda klavye çalışmadı.bu sabah saat 8 civarı tekrar açtım klavye geri geldi .laptopu vatana götürsem garanti kapsamında temizlemek için versem alırlar mı?
Laptop modeli: HP 15 db1076nt

Muhammet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet UĞUR
Kullanıcı hatası olduğundan alacağını zannetmıyorum ama yinede şansını dene.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Laptopa yetecek kadar pirinç bulabilirsen pirince yatır. Kim bilir kaç kilo gidecek :D

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pirince yatır sen onu.
içindekiler kurudu büyük ihtimalle ama zaten pcde baya toz vardı ısınıyodu termal macunu felan yenilemek için vericem kabul ederler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıcı hatası olduğundan alacağını zannetmıyorum ama yinede şansını dene.
içindekiler kurudu büyük ihtimalle ama zaten pcde baya toz vardı ısınıyodu termal macunu felan yenilemek için vericem kabul ederler mi

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
sadece temizlicekler kola dökülmeden öncede götürmeyi planlıyodum yasak yüzünden götüremedim bazı oyunlarda ısı yüzünden fpsim 5 e düşüyordu.
Tm da kullanıcı hatası diye almayabilirler kendi çözümünü bulmaya bak bence

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sadece temizlicekler kola dökülmeden öncede götürmeyi planlıyodum yasak yüzünden götüremedim bazı oyunlarda ısı yüzünden fpsim 5 e düşüyordu.
sen arayı söyle termal macun değişimi istiyorum de kolayı hiç karıştırma eğer sana derlerseki kola dökmüşsün o zaman kabul et evet döktüm de

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Termal macun değişimini yaparlar ama kola dökmenden dolayı bir şey yapmazlar, kullanıcı hatası.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
bilgisayarcı 100 TL istedi vermeye veririm de aldığım yerde yaptırmak daha güvenli olmaz mı
Ya hocam daha güvenli de vatan bu bakın.Resmi bi yer olduğu için kullanıcı hatası olduğundan almayabilir,gidip sorun yapar mısınız diye adam yardım ederse yaptır işte

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
dün saat 3 civarı laptopun klavye kısmına kola dökülmüştü ters çevirip sıvıyı çıkartmıştım iyice temizledim peçeteyle açtığımda sorunsuz çalışıyordu kapattım bi süre bekledim tekrar açtığımda klavye çalışmadı.bu sabah saat 8 civarı tekrar açtım klavye geri geldi .laptopu vatana götürsem garanti kapsamında temizlemek için versem alırlar mı?
Laptop modeli: HP 15 db1076nt
kullanıcı hatası diyebilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,532
Üyeler
168,145
Son üye
burakoner
Top Bottom