Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptopa kola döküldü ne yapmalıyım

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ne kadar tutar acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 TL flnsa önemli değil 1000 e çıkarsa sıkıntı stajer olarak çalışıyorum laptop düşük olduğu için yeni PC toplıcaktım inşallah fazla tutmaz

O kadar tutarsa çok iyi bence
Anakart değiştirirler önerim bir tanıdığıniz bilgisayarcı ile tiner ile pcyi temizleyin merak etmeyin hiçbirşey olmaz ama temizlik şart

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
Artik PC nin yaninda kopa icmessin artio bende dökmüştüm yere tam kasaya geliyordu durdu sadece temperli cama geldi allahtan
Ucuz yırtmışsın

Anakart değiştirirler önerim bir tanıdığıniz bilgisayarcı ile tiner ile pcyi temizleyin merak etmeyin hiçbirşey olmaz ama temizlik şart
Yarın vatana gidicem olmazsa bir bilgisayarcıya götürücem

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ucuz yırtmışsın

Yarın vatana gidicem olmazsa bir bilgisayarcıya götürücem
Vatana görüştüğünüz an garantiye gönderelim der ve en az 1kyi göze alın ama pcye gidin temizletin 50 lira verin ve kullanmaya devam ediniz

Keremdiyola

80+ Bronze

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
Direk garanti yollarlar suç kullanıcı hatası ekstra masraf çıkarırlar

Hocam yapacağı işleme göre değişir anakartı mı değiştirecek
Abi güncel durum.
Pcyi demin tekrar açtım sorunsuz direk açıldı ve klavyeyi denedim tekrar geldi bugün vatana gidip sadece temizleticem almaları lazım sonuçta şuanda herhangi bir arızası yok bende arıza var diye gitmiyorum termal macun fln yenileticem teşekkürler yardımınız için

Vatana görüştüğünüz an garantiye gönderelim der ve en az 1kyi göze alın ama pcye gidin temizletin 50 lira verin ve kullanmaya devam ediniz
Güncel durum. Az önce pcyi açtım düzgün sorunsuz çalıştı klavy3 çalışmıyordu geri geldi kola yüzünden yapış yapış olmuş vatana temizletmeye vericem almaları lazım sonuçta arıza için değil temizletme için gönderiyorum yardım ettiğin için teşekkürler

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Abi güncel durum.
Pcyi demin tekrar açtım sorunsuz direk açıldı ve klavyeyi denedim tekrar geldi bugün vatana gidip sadece temizleticem almaları lazım sonuçta şuanda herhangi bir arızası yok bende arıza var diye gitmiyorum termal macun fln yenileticem teşekkürler yardımınız için

Güncel durum. Az önce pcyi açtım düzgün sorunsuz çalıştı klavy3 çalışmıyordu geri geldi kola yüzünden yapış yapış olmuş vatana temizletmeye vericem almaları lazım sonuçta arıza için değil temizletme için gönderiyorum yardım ettiğin için teşekkürler
Nedemek hocam ;) klavyenin kablosunda temazsizlik var orayi tinerle temizle yeter

Pirinç ise yaramıyor hocam

Bilgisayarcıya sordum 320tl masraf çıkardı en az yaptırtsam garanti dışı kalır mı
320tl ne ya anakartı temizleyecek sadece

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
Hiç alacağını düşünmüyorum
Verdim aldılar kola döküldüğünü söylemedim direk teknik sorunları söyledim adam da destek oldu kapanmıyodu ısıdan pc kapanıyo fln yazdı herhalde güzelce temizlerler

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok güzel temizleyip verirler
Verdim aldılar kola döküldüğünü söylemedim direk teknik sorunları söyledim adam da destek oldu kapanmıyodu ısıdan PC kapanıyo fln yazdı herhalde güzelce temizlerlerlee

Top Bottom